ΑΑΔΕ: €20 δισ. ανείσπρακτα χρέη σε αναστολή αφήνει πίσω της η πανδημία

    Ημερομηνία:

    Στα 109,015 δισ. ευρώ ανήλθε τον Ιούνιο το σύνολο των ληξιπρόθεσμων οφειλών προς το Δημόσιο, παρουσιάζοντας μικρή μείωση 0,06% συγκριτικά με τον προηγούμενο μήνα, ενώ το σύνολο των οφειλετών περιορίστηκε στους 3.550.274 απο 3.905.073 τον Μάιο.

    Aπό αυτά τα 109 δισ. πάντως, μόλις 5,128 δισ. τελούν σε κάποια ρύθμιση. Σχεδόν 104 δισ. ευρώ δεν βρίσκονται δηλαδή καν σε ρύθμιση χρεών. Tο ποσό σε ρύθμιση μειώθηκε 3% από τον Μάιο που ήταν 5,291 δισ. ευρώ.

    Ωστόσο τα πραγματικό ληξιπρόθεσμο υπόλοιπο που η ΑΑΔΕ θεωρεί εισπράξιμο είναι 84,212 δισ. ευρώ και μειώθηκε κατά 119 εκατ. ευρώ σε ένα μήνα (-0,14%) έναντι του Μαΐου που ήταν 84,331 δισ. ευρώ.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Ζάκυνθος: Νέες καταγγελίες για την «άφαντη» παιδίατρο του νοσοκομείου – Η ανάρτηση που προκάλεσε σάλο

    Σάλος στην Ζάκυνθο με την παιδίατρο. Μια υπόθεση που προκαλεί έντονο προβληματισμό...

    Πάτρα – TΩΡΑ: Σεισμός στις 7 το πρωί – Κουνήθηκε η Αχαϊα – Χάρτης

    Σεισμικήδόνηση 3,2 Ρίχτερ κοντά στην Κ. Αχαϊα στις 7...

    Πάτρα: Αγριο επεισόδιο σε καφενείο – Ανδρας χτύπησε διασώστη ΕΚΑΒ

    Επίθεση από μεθυσμένο άνδρα "γνώριμο" στις Αρχές, δέχθηκε διασώστης...