ΑΑΔΕ: “Έκρηξη” των οφειλών τον Μάιο

    Ημερομηνία:

    Τα στοιχεία της ΑΑΔΕ δείχνουν σημαντική αύξηση στον αριθμό των οφειλετών στην εφορία τον Μάιο φέτος, ενώ το νέο ληξιπρόθεσμο υπόλοιπο για τα δημόσια ταμεία υπερβαίνει τα 2,44 δισ. ευρώ.

    Αν και τα συνολικά ληξιπρόθεσμα χρέη υποχώρησαν στο τέλος του Μαΐου στα 104,8 δισ. ευρώ από 107,7 δισ. ευρώ τον Απρίλιο, ο αριθμός των «κόκκινων» φορολογουμένων αυξήθηκε στους 4.471.762 από 3.687.278 που ήταν πριν από έναν μήνα, σύμφωνα με τα στοιχεία της ΑΑΔΕ.

    Σημειώνεται ότι από τα 104,8 δισ. ευρώ, τα 26,2 δισ. ευρώ θεωρούνται ανεπίδεκτα είσπραξης και το εισπράξιμο ποσό περιορίζεται στα 78,5 δισ. ευρώ.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Πώς διαλέγουμε καλό καρπούζι

    Το καρπούζι είναι αναμφίβολα ο πρωταγωνιστής του ελληνικού καλοκαιριού...

    Ο βασικός ύποπτος για την κρίση ψυχικής υγείας των εφήβων

    Παρά την έντονη δημόσια συζήτηση γύρω από τις αιτίες...

    Wimbledon: Στον τελικό των γυναικών η Κέιτ Μίντλετον, αποθεώθηκε από τους θεατές – Βίντεο, φωτογραφίες

    Στο Wimbledon επέστρεψε το Σάββατο (12/7) η Κέιτ Μίντλετον. Η  43χρονη Πριγκίπισσα της...

    Τα Μινωικά Ανακτορικά Κέντρα στον Κατάλογο Παγκόσμιας Κληρονομιάς της UNESCO – Μητσοτάκης: «Ένας ακόμη ευγενής στόχος της χώρας μας έγινε πραγματικότητα»

    Τα Μινωικά Ανακτορικά Κέντρα εντάσσονται από σήμερα στον Κατάλογο Παγκόσμιας Κληρονομιάς της...