ΑΑΔΕ: «Λουκέτα» και πρόστιμα σε γνωστά κλαμπ

    Ημερομηνία:

    Δύο νέες περιπτώσεις φοροδιαφυγής εντόπισαν οι ελεγκτές της ΑΑΔΕ σε γνωστά κλαμπ στην παραλιακή λεωφόρο της Αττικής και τη Σαντορίνη και επέβαλαν «λουκέτο» 48 ωρών και πρόστιμα.

    Ειδικότερα, σε γνωστό κλαμπ της παραλιακής λεωφόρου στον Άλιμο, κατά τη διάρκεια παράστασης γνωστού τραγουδιστή, διαπιστώθηκε ότι δεν είχαν κοπεί 15 αποδείξεις, συνολικής αξίας 605 ευρώ. Στην επιχείρηση μπήκε «λουκέτο» για 48 ώρες.

     

    Επίσης, στη Σαντορίνη, σε διάσημο κλαμπ που βρίσκεται μέσα σε ξενοδοχείο, οι ελεγκτές βρήκαν ότι δεν είχαν εκδοθεί 3.726 αποδείξεις αξίας 355.000 ευρώ. Δεδομένου ότι πρόκειται για επιχείρηση που λειτουργεί μέσα σε ξενοδοχειακή μονάδα, επιβλήθηκε το πρόστιμο που αναλογεί χωρίς το 48ωρο «λουκέτο», ενώ προβλέπεται και επιπλέον χρηματική ποινή μόλις ολοκληρωθεί ο έλεγχος της φορολογικής συμπεριφοράς του κλαμπ.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Κάιλι Τζένερ: Με ασημένιο μπικίνι στο Instagram – Δείτε φωτογραφίες

    Αν και Νοέμβριος, η Κάιλι Τζένερ εξακολουθεί να βρίσκεται σε καλοκαιρινή...

    Εφιάλτης για γυναίκα στην Πλατεία Ολγας! Σεξουαλική επίθεση από άνδρα…. στην Πλατεία

    Τέλος στη δράση επιδειξία από την Αμεση Δραση Συνελήφθη από...

    7 πράγματα που πρέπει να κάνουν τα ζευγάρια για να αποφύγουν την απιστία

    Κάθε χρόνος γάμου που περνάει είναι η απόδειξη ότι...