ΑΑΔΕ: Λουκέτο 10 ημερών σε πιτσαρία επειδή αφαιρέθηκε το αυτοκόλλητο «κλειστό λόγω φοροδιαφυγής»

    Ημερομηνία:

    Την επιβολή 10ήμερου λουκέτου σε πιτσαρία στο Παλαιό Φάληρο αποφάσισε η ΑΑΔΕ, λόγω μη συμμόρφωσης στις κυρώσεις που είχαν ήδη επιβληθεί στην επιχείρηση.

    Επανήλθαν, όμως, για αυτοψία μία μέρα μετά, για να δουν αν η πιτσαρία είχε συμμορφωθεί με τις κυρώσεις και παρέμενε κλειστή. Και, τότε, διαπίστωσαν ότι το ένα από τα δύο αυτοκόλλητα της ΑΑΔΕ, «ΚΛΕΙΣΤΟ ΛΟΓΩ ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗΣ» που είχαν αναρτηθεί στην είσοδο, είχε αφαιρεθεί. Και δεν είναι μόνο αυτό. Μπροστά από το άλλο αυτοκόλλητο είχαν τοποθετηθεί γλάστρες, με αποτέλεσμα αυτό να μην είναι ορατό από τους διερχόμενους.

    Ύστερα απ’ αυτές τις εξελίξεις, οι ελεγκτές προχώρησαν στην εκ νέου επιβολή της ποινής του κλεισίματος, αυτή τη φορά, όμως, για 10 ημέρες. Αυτό, δηλαδή, που προβλέπει ο νόμος, όταν παραβιάζεται η αρχική αναστολή λειτουργίας.

    Παράλληλα, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, ελέγχονται εξονυχιστικά και σε βάθος χρόνου τα βιβλία της επιχείρησης.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    To «παιχνίδι» των εταιρειών κινητής με τις ανανεώσεις συμβολαίων

    Μπροστά σε ένα φαινόμενο που κρατάει τις ρίζες του...

    Διάσημη ηθοποιός με μελαχρινή καλλονή! Όλο το πικάντικο παρασκήνιο!

    Λένε πως κάθε χωρισμός είναι και μια νέα αρχή!...

    30 Ιανουαρίου 2015 Η αλυσίδα fast food Shake Shack κάνει...

    ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟ ΒΙΝΤΕΟ: Riviera Tower: Ψήλωσε κι άλλο ο ουρανοξύστης – Αντίστροφη μέτρηση για την ολοκλήρωση, 10 όροφοι απομένουν

    Ένα εντυπωσιακό έργο είναι έτοιμο να ολοκληρωθεί στο Ελληνικό, με...