ΑΑΔΕ: «Λουκέτο» σε δύο πρατήρια για νοθευμένα καύσιμα

    Ημερομηνία:

    Ακόμη δύο πρατήρια, σε Βόλο και Κιλκίς, σφραγίστηκαν για δύο χρόνια από τους τελωνειακούς ελεγκτές της ΑΑΔΕ, καθώς διακινούσαν νοθευμένα καύσιμα στην αγορά.

    Ειδικότερα:

    1. Στην περίπτωση του Βόλου, είχε προηγηθεί σχετική πληροφορία από την αρμόδια Υπηρεσία Εμπορίου Μαγνησίας, σχετικά με τον εντοπισμό νοθευμένης βενζίνης 3,1 τόνων, που οδήγησε στη βεβαίωση δασμοφορολογικών επιβαρύνσεων 3.298 ευρώ, ενώ ταυτόχρονα ασκήθηκε ποινική δίωξη για λαθρεμπορία.

    ΑΑΔΕ: «Λουκέτο» σε δύο πρατήρια για νοθευμένα καύσιμα

    2. Στο Κιλκίς, η σφράγιση του πρατηρίου πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο επιχείρησης υπό τον συντονισμό του Κεντρικού Θαλάμου Επιχειρήσεων της ΑΑΔΕ, μετά από αξιοποίηση πληροφορίας από την Διεύθυνση Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος Κιλκίς.

    ΑΑΔΕ: «Λουκέτο» σε δύο πρατήρια για νοθευμένα καύσιμα

    Και στις δύο περιπτώσεις παραλήφθηκαν δείγματα καυσίμων τα οποία εξετάστηκαν από τις χημικές υπηρεσίες του Γενικού Χημείου του Κράτους της ΑΑΔΕ και χαρακτηρίστηκαν ως μη κανονικά και νοθευμένα με άλλα πετρελαϊκά προϊόντα.

    proliptikes

    ΑΑΔΕ: «Λουκέτο» σε δύο πρατήρια για νοθευμένα καύσιμα

    Τη διετή σφράγιση ακολουθεί σειρά επιπρόσθετων μέτρων, όπως:

    – βεβαιώσεις προστίμων που ξεπερνούν τα εκατόv πενήντα χιλιάδες ευρώ (150.000€) ανά πρατήριο

    – απάντληση των καυσίμων από τις δεξαμενές των πρατηρίων

    – απόσυρση των σημάτων, των αντλιών και του εξοπλισμού των πρατηρίων

    – αφαίρεση των αδειών λειτουργίας των πρατηρίων

    – διακοπή διάθεσης και διακίνησης ενεργειακών προϊόντων προς τα συγκεκριμένα πρατήρια και τα συνδεδεμένα με αυτά, στο πλαίσιο τήρησης των Μέτρων Δέουσας Επιμέλειας.

    – δημοσιοποίηση των στοιχείων των παραβατών στην ιστοσελίδα της ΑΑΔΕ.

    PhysioClinic

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Ποιος θα πάρει τις ψήφους των αναποφάσιστων – Τι δείχνουν οι δημοσκοπήσεις

    Στα ψιλά γράμματα των δημοσκοπήσεων κρύβεται η ουσία, καθώς...

    Ο Διευθύνων Σύμβουλος του ΟΛΠΑ στο ανοιχτό ΔΣ του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου

    Το Δ.Σ. του Ι.Ο. Πατρών στα πλαίσια της συνεργασίας του...

    ΠΑΤΡΑ: Τρόμος για τους ταξιτζήδες τις νύχτες -ΗΧΗΤΙΚΟ

    «Κινδυνεύουμε όσοι βγαίνουμε τις νύχτες με τα ταξί μας...