Αχαΐα: Μαζικοί εμβολιασμοί του ΕΟΔΥ για την αποφυγή εξάπλωσης της ιλαράς

    Ημερομηνία:

    Σε μαζικούς εμβολιασμούς θα προχωρήσει ο ΕΟΔΥ για την αντιμετώπιση της έξαρσης της ιλαράς , στην περιοχή της Αχαΐας.

    Σύμφωνα με πληροφορίες στο πλαίσιο των ενημερωτικών επαφών των στελεχών του ΕΟΔΥ με την 6η ΥΠΕ θεωρήθηκε σκόπιμο να προχωρήσουν κλιμάκια του Οργανισμού Δημόσιας Υγείας σε εμβολιασμούς ομάδων ρομά, που θεωρούνται και από τις πλέον ευάλωτες σε ανάλογες ασθένειες.

    Ετσι το αμέσως επόμενο διάστημα κλιμάκιο του Οργανισμού θα μεταβεί τόσο στην περιοχή της Κάτω Αχαΐας, όσο και στον καταυλισμό των Σαγεΐκων , ώστε να εμβολιαστούν παιδιά και ενήλικες και να αποφευχθεί η διασπορά της νόσου.

    Ενώ ο ΕΟΔΥ θα έλθει σε συνεννόηση με το Δήμο Πατρέων ούτως ώστε ανάλογη δράση εμβολιασμού να προωθηθεί και για τον καταυλισμό του Ριγανόκαμπου.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    «Για τον Θάνο και κάθε Θάνο»-Ξεκίνησε η αιμοδοσία στη μνήμη του Θ. Μικρούτσικου

    Ξεκίνησε τη Δευτέρα 2Φεβρουαρίου στην πλατεία Γεωργίου της Πάτρας, η...

    Ηλεία: Φωτιά σε σπίτι στην Ακροποταμιά

    Πυρκαγιά ξέσπασε το πρωί της Τρίτης σε οικία στην...

    Βόλος: Γυναίκα βγήκε στο μπαλκόνι της και αυτό έπεσε – Στο νοσοκομείο η 43χρονη

    Έναν εφιάλτη έζησε 43χρονη γυναίκα στον Βόλο, όταν τη στιγμή...

    Ταξίδεψαν στον 1ο αιώνα π.Χ. και στην Αρχαία Ρωμαϊκή Πάτρα για το 61ο Παιχνίδι του Κρυμμένου Θησαυρού

    Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 31 Ιανουαρίου η...