Αχαΐα: Μήνυμα ενότητας από την εστίαση για τις αρχαιρεσίες του ΣΚΕΑΝΑ

    Ημερομηνία:

    Ένα μήνυμα προς την πολιτεία, το κράτος και τους φορείς, αλλά και προς το σύνολο της κοινωνίας για τις διεκδικήσεις της εστίασης και των καταστημάτων της που πληγώθηκαν σημαντικά από την πανδημία και πλέον καλούνται να αντιμετωπίσουν το κύμα ακρίβειας και κυρίως την ενεργειακή κρίση.

    Οι υποψηφιότητες περιλαμβάνονται έτσι σε ένα ψηφοδέλτιο για κάθε εκλογική αρχαιρεσία. Εξαίρεση αποτελεί ωστόσο το ψηφοδέλτιο που προέρχεται από τον χώρο του ΚΚΕ, με έναν υποψήφιο που αποφάσισε να κατέβει μόνος του, λίγες μέρες πριν από τις εκλογικές αρχαιρεσίες.

    Οι αρχαιρεσίες χωρίζονται σε τρεις κατηγορίες.

    -Στην ανάδειξη των μελών του νέου διοικητικού συμβουλίου του ΣΚΕΑΝΑ όπου εκεί υπάρχουν 16 υποψηφιότητες, με δικαίωμα ψήφου από ένα έως εφτά σταυρούς.

    -Στην ανάδειξη των μελών για τους εκπροσώπους της Ομοσπονδίας όπου εκεί υπάρχουν 29 υποψηφιότητες με δικαίωμα ψήφου από ένα έως δεκαπέντε σταυρούς.

    -Στην ανάδειξη των εκπροσώπων του ΣΚΕΑΝΑ στην ΠΟΕΣΕ με 36 υποψηφιότητες με δικαίωμα ψήφου από ένα έως 15 σταυρούς.

    Ανάμεσα στις υποψηφιότητες αυτές υπάρχουν πολλά γνωστά ονόματα του χώρου της εστίασης που έχουν γράψει την δική τους διαδρομή στον επαγγελματικό τομέα, αλλά και στον συνδικαλιστικό φορέα του κλάδου, ενώ υπάρχουν και νέα πρόσωπα που αποφάσισαν να αναμειχθούν με τα κοινά για να προσφέρουν και αυτά το καλύτερο που μπορούν.

    Ο στόχος όλων άλλωστε είναι κοινός. Η διατήρηση των καταστημάτων, των θέσεων εργασίας και η ανάδειξη της εστίασης σαν έναν από τους βασικούς κλάδους της τοπικής, αλλά και της εθνικής οικονομίας που μπορεί να συμβάλει στην γενικότερη ανάπτυξη της χώρας.

    Κάλεσμα για συμμετοχή

    Το κάλεσμα των υποψηφίων προς όλα τα μέλη του ΣΚΕΑΝΑ είναι κοινό για να υπάρξει έτσι μία όσο το δυνατόν μεγαλύτερη συμμετοχή που θα δώσει ακόμα μεγαλύτερη δύναμη στο αποτέλεσμα και θα βγάλει ένα εξίσου ηχηρό μήνυμα προς τα έξω.

    Αξίζει να αναφέρουμε ότι οι αρχαιρεσίες θα γίνουν σε δύο μέρες την Τετάρτη και την Πέμπτη στις 27 και 28 Απριλίου αντίστοιχα, ενώ η εκλογική διαδικασία θα διεξαχθεί, από 9:00 π.μ. έως 7:00 μ.μ., στην αίθουσα της ΟΕΒΕΣΝΑ, Αράτου 21, 1ος όροφος.

    Η ψηφοφορία θα γίνει με την επίδειξη των παρακάτω: Έγγραφο ταυτοπροσωπίας: Αστυνομική ταυτότητα ή διαβατήριο Απόδειξη καταστήματος (σε περίπτωση ατομικής επιχείρησης) Καταστατικό (σε περίπτωση εταιρίας) όπου θα φαίνονται τα μέλη της επιχείρησης ή Άδεια λειτουργίας.

    ICECAP
    Φλίγκος

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Tips για τέλειο κορμί μέχρι το καλοκαίρι! Bikini ready!

    Θες το τέλειο κορμί για το καλοκαίρι.. Ακολούθησε τα παρακάτω βήματα, ώστε...

    Αποζημίωση 50.000 ευρώ σε πολίτη που κατέφυγε στο δικαστήριο επειδή έπαθε θρόμβωση από το εμβόλιο της AstraZeneca

    Την πρώτη απόφαση για αποζημίωση πολίτη ο οποίος υποστήριξε ότι υπέστη...

    Γονείς κρατούσαν για χρόνια σε απομόνωση και μέσα «σε άθλιες συνθήκες» τα τρία παιδιά τους

    Η ισπανική αστυνομία συνέλαβε σήμερα ένα ζευγάρι Γερμανών που ζούσαν αποκομμένοι...

    Να τιμωρηθούν όσοι ευθύνονται για τον θάνατό της, λέει ο αδερφός της ναυτικού που σκοτώθηκε στην Πάτρα

    «Θέλουμε να τιμωρηθούν όσοι ευθύνονται για το θάνατο της...