Αχαΐα – Νέα τραγωδία: “Έφυγε” ξαφνικά 49χρονη εκπαιδευτικός

    Ημερομηνία:

    Θλίψη έχει σκορπίσει στην τοπική κοινωνία και στον εκπαιδευτικό κόσμο της Αιγιάλειας,  η είδηση του θανάτου της εκπαιδευτικού – φιλολόγου Μαριάννας Διαμαντοπούλου, σύζυγος Σωτ. Βίλλιου, που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 49 ετών.

    Συγγενείς, φίλοι, συνάδελφοι και μαθητές θρηνούν το χαμό της, γιατί “έφυγε” τόσο νωρίς ένας εξαιρετικός άνθρωπος  δοτικός, χαμογελαστός, μια καλή σύζυγος, μητέρα, κόρη, αδελφή και θεία.

    Σήμερα Δευτέρα στις 3 το μεσημέρι τελείται στον Ιερό Ναό Αγίου Ιωάννου Καλλιθέας Αιγίου η εξόδιος ακολουθία της.

    Φλίγκος

    Η οικογένεια του 1ου Γενικού Λυκείου Αιγίου την αποχαιρετά με μια λιτή ανακοίνωση:

    -“Αγαπημένη μας Μαριάννα,

    Με απερίγραπτη θλίψη σε χαιρετάμε για το τόσο ξαφνικό και πρόωρο ταξίδι σου στην πολιτεία του αγαθού. Γιατί εκεί ανήκεις με την πραότητα και γλυκύτητα και δοτικότητα που σε διακατέχει. Αγαπημένη δασκάλα, σύζυγος, μητέρα, συνάδελφος.

    Δε θα ξεχάσουμε ποτέ την ευγένεια της ψυχής σου και στη μνήμη σου προσφέρουμε ένα χρηματικό ποσό στο σύλλογο γονέων- παιδιών με νεοπλασματική ασθένεια «Φλόγα».

    Ας είναι ελαφρύ το χώμα που σε σκεπάζει. Αιωνία σου η μνήμη.

    Η οικογένεια του 1ου ΓΕΛ Αιγίου”

    Αχαΐα - Νέα τραγωδία: "Έφυγε" ξαφνικά 49χρονη εκπαιδευτικός

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Νεκρός ο Τσάρλι Κερκ μετά τους πυροβολισμούς σε εκδήλωση στο Πανεπιστήμιο της Γιούτα – Η ανακοίνωση του Τραμπ

    Ο συντηρητικός ακτιβιστής Τσάρλι Κερκ πυροβολήθηκε και λίγες ώρες...

    Το ελληνικό νησί που λατρεύουν οι κυνηγοί θησαυρών του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου

    Οι κυνηγοί θησαυρών του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου λατρεύουν αυτό...

    Πώς το matcha έγινε ο «πράσινος χρυσός» – Από την Ιαπωνία στο TikTok

    Η Ιαπωνία καταναλώνει matcha από τον 12ο αιώνα, αλλά...

    AXAΪΑ: Προχωρά το πρότζεκτ του πεντάστερου – ΦΩΤΟ

    Όχι μόνο δεν εγκαταλείπει τη μίσθωση των εγκαταστάσεων του...