Αχαΐα: Ο Ανδρέας Κατσανιώτης για το επόμενο μεγάλο έργο διαχείρισης νερού στον κάμπο (Φωτο)

Ημερομηνία:

Στην επίσημη παράδοση των τελευταίων 10 χιλιομέτρων της νέας Πατρών–Πύργου παρευρέθηκε ο πρώην Υφυπουργός Εξωτερικών και Βουλευτής Αχαΐας της Νέας Δημοκρατίας, Ανδρέας Κατσανιώτης, παρουσία της πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών, καθώς και του αρμόδιου Υπουργού Χρήστου Δήμα.

Ο κ. Κατσανιώτης, σε δήλωσή του, επεσήμανε ότι πρόκειται για «μια μεγάλη μέρα για τη Δυτική Ελλάδα», καθώς ολοκληρώνεται ένα σημαντικό έργο πνοής που θα συμβάλει καθοριστικά στην ανάπτυξη της περιοχής. Υπογράμμισε ότι «ο δρόμος αυτός έπρεπε να έχει ολοκληρωθεί νωρίτερα», ενώ συνεχάρη όλους τους Υπουργούς της κυβέρνησης που εργάστηκαν για την προώθηση και ολοκλήρωση του έργου προς τη σωστή κατεύθυνση.

Παράλληλα, ο πρώην Υφυπουργός τόνισε πως «το επόμενο μεγάλο έργο που πρέπει να δρομολογηθεί αφορά τη διαχείριση του νερού και την άρδευση του κάμπου», επισημαίνοντας ότι η αγροτική παραγωγή πρέπει να υποστηριχθεί ώστε, σε συνδυασμό με το νέο οδικό άξονα, να ενισχυθεί η τοπική κοινωνία και οικονομία.

PHILOXENIA

Κοινοποίηση:

Τελευταία Νέα

Κοινοποίηση:

Περισσότερα Άρθρα
Σχετικα

Πάτρα: Υποψήφιος βουλευτής πήρε… την ευxή του Δεσπότη

Ποιος έμπειρος στα πολιτικά πράγματα, ο οποίος ετοιμάζεται να διεκδικήσει...

Φωτιά στο Νεοχώρι Πρέβεζας, εστάλη 112

Φωτιά εκδηλώθηκε σε χαμηλή βλάστηση στην περιοχή Νεοχώρι Πρέβεζας το μεσημέρι της...

Πάτρα: Νέα φωτιά στον Ριγανόκαμπο

Κλήση για πυρκαγιά στον καταυλισμό του Ρηγανοκάμπου έλαβε το...