Αχαΐα: Που γίνονται δωρεάν rapid test μέχρι και τη Δευτέρα

    Ημερομηνία:

    Την Κυριακή 10 Απριλίου προγραμματίζονται δειγματοληπτικοί έλεγχοι στο Επιμελητήριο Αχαΐας (κατά το διευρυμένο ωράριο 8:15 με 20:15)  για το ευρύ κοινό.

    Για τη Δευτέρα 11 Απριλίου προγραμματίζονται δειγματοληπτικοί έλεγχοι στο Επιμελητήριο Αχαΐας (κατά το διευρυμένο ωράριο 8:15 με 20:15) στο οίκημα «ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΜΑΝΑΣ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΟΥ», στο Κέντρο Υγείας Αιγίου (κατά τις ώρες 08:30 με 15:00) και στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο, επί της οδού Γ. Ρίτσου (κατά τις ώρες 09:00 με 15:00) για το ευρύ κοινό.

    Οι δειγματοληπτικοί έλεγχοι στοχεύουν στον εντοπισμό των  συμπολιτών που έχουν προσβληθεί από τον νέο κορονοιό και δεν φέρουν συμπτώματα, ενώ  διενεργούνται από κλιμάκια του ΕΟΔΥ με rapid test.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΕΡΕΥΝΑ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ. ΓΙΑ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΠΟΡΝΕΙΑ: 300 ευρώ η ώρα στην Πάτρα… με ερωτικό βοήθημα!

      Είναι γνωστό ότι το ζωντανό διαδικτυακό στριπτίζ, το κοινώς...

    ΠΑΤΡΑ: Τα πιο μεγάλα “φέσια” στον Δήμο Πατρέων! Αυτή είναι η εταιρεία που χρωστά τα περισσότερα

    Ένα ξεχωριστό κεφάλαιο στα κατάστιχα της οικονομικής υπηρεσίας του...

    “Καρφώματα” στη νύχτα της Πάτρας! Απειλούνται με λουκέτο μαγαζιά! Τουλάχιστον τέσσερα καταστήματα… στα μαχαίρια!

    Του Κωνσταντίνου Φλαμή «Της καρφωτής» γίνεται στη νυχτερινή ζωή της...