Αχαΐα: Πού θα γίνουν αύριο δωρεάν rapid tests

    Ημερομηνία:

    Η Διοίκηση της 6ης ΥΠΕ σε συνεργασία με τα κλιμάκια  του ΕΟΔΥ συνεχίζουν τους δειγματοληπτικούς ελέγχους στον γενικό πληθυσμό για τον περιορισμό της εξάπλωσης του νέου κορωνοϊού.

    Για την Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου θα διενεργηθούν δειγματοληπτικοί έλεγχοι στο Επιμελητήριο Αχαΐας (κατά το διευρυμένο ωράριο 8:15 με 20:15), στο οίκημα «ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΜΑΝΑΣ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΟΥ», στο Κέντρο Υγείας Αιγίου (κατά τις ώρες 08:30 με 14:30), στο Κέντρο Υγείας Βορείου Τομέα  Πατρών (κατά τις ώρες 08:00 με 20:00), στο Κέντρο Υγείας Νοτίου Τομέα  Πατρών (κατά τις ώρες 08:30 με 14:30), στο Σταυροπούλειο Ίδρυμα Βραχνείκων (κατά τις ώρες 08:30 με 14:30), στο Κέντρο Υγείας Χαλανδρίτσας (κατά τις ώρες 08:30 με 14:30), στο Κοινοτικό Γραφείο Σελιανιτίκων (κατά τις ώρες 09:00 με 14:00) και στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο, επί της οδού Γ. Ρίτσου (κατά τις ώρες 8:30 με 14:30)  για το ευρύ κοινό.

    Οι δειγματοληπτικοί έλεγχοι  διενεργούνται από έμπειρο επιστημονικό προσωπικό του ΕΟΔΥ, με rapid tests.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Πώς να αυξήσετε τη σύνταξή σας: Οδηγός για ασφαλισμένους και ελεύθερους επαγγελματίες

    Η ηλικία συνταξιοδότησης, ο μισθός, τα συνολικά χρόνια ασφάλισης και για...

    ΣΟΚ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΡΙΟΥ: Βρήκαν κουνούπι…. σε συσκευή ενδοφλέβιου ορού – ΦΩΤΟ

    ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: https://toloukoumi.gr/%cf%83%ce%bf%ce%ba-%cf%83%cf%84%ce%bf-%ce%bd%ce%bf%cf%83%ce%bf%ce%ba%ce%bf%ce%bc%ce%b5%ce%b9%ce%bf-%cf%81%ce%b9%ce%bf%cf%85-%ce%b2%cf%81%ce%ae%ce%ba%ce%b1%ce%bd-%ce%ba%ce%bf%cf%85%ce%bd%ce%bf%cf%8d/

    ΑΑΔΕ: Νέα πρόστιμα και λουκέτα σε τουριστικούς προορισμούς – Πάνω από 100 παραβάσεις σε μία εβδομάδα

    Και τον Αύγουστο, οι ελεγκτές της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων σαρώνουν...