Αχαΐα: Πού θα γίνουν δωρεάν rapid tests την Πέμπτη 26 Ιανουαρίου

    Ημερομηνία:

    Με σταθερούς ρυθμούς συνεχίζεται η διενέργεια δειγματοληπτικών ελέγχων προς το ευρύ κοινό  εκ μέρους της 6η ΥΠΕ, σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ.

    Για αύριο  Πέμπτη  26 Ιανουαρίου προγραμματίζονται δειγματοληπτικοί έλεγχοι στο Επιμελητήριο Αχαΐας (κατά το διευρυμένο ωράριο 8:00 ως τις 20:00), στο Κέντρο Υγείας Βορείου Τομέα Πατρών (κατά τις ώρες 08:00 με 20:00), στο Κέντρο Υγείας Νοτίου Τομέα Πατρών  (κατά τις ώρες 08:30 με 14:30), στο Πελοποννησιακό Στάδιο, επί της Γ. Ρίτσου (κατά τις ώρες 08:30 με 14:30), στο Κοινοτικό Γραφείο Αγίου Βασιλείου Πατρών (κατά τις ώρες 09:00 με 14:00), στην αίθουσα «ΜΕΛΙΝΑ ΜΡΚΟΥΡΗ», του Δήμου Δυτικής Αχαΐας (κατά τις ώρες 08:30 με 14:30), στο πρώην Δημαρχείο του Σταυροδρομίου, Δήμου Ερυμάνθου (κατά τις ώρες 08:30 με 14:30),  στο Αρκτικό Διαμέρισμα Πατρών (κατά τις ώρες 08:30 με 13:00)  και στον προαύλιο χώρο του Γ.Ν. Πατρών «Αγ. Ανδρέας» (κατά τις ώρες 07:30 με 14:30)  για το ευρύ κοινό.

    “Οι δειγματοληπτικοί έλεγχοι διενεργούνται για την ανίχνευση των μη συμπτωματικών κρουσμάτων, από το επιστημονικό προσωπικό του ΕΟΔΥ με rapid tests. Ο τακτικός δειγματοληπτικός έλεγχος αποτελεί ευθύνη όλων μας”, αναφέρει η ανακοίνωση της 6ης ΥΠΕ.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Ξίδι στη μαγειρική: 10 κόλπα που θα θέλατε να ξέρατε νωρίτερα

    Το ξίδι είναι ένας πραγματικός θησαυρός στην κουζίνα μας. Αναβαθμίζει τα...

    Πώς φοριέται σωστά ένα ανδρικό άρωμα

    Το άρωμα δεν είναι απλώς μια λεπτομέρεια στην καθημερινή...

    Πάτρα: Η γεωγραφία είναι πολύ κουλ, βραδινά κουίζ γνώσεων στο Θέατρο Act

    Μετά από μια σειρά επιτυχημένων εκδηλώσεων στην Αθήνα, η...

    Με ποιο ζώδιο θα κάνετε το καλύτερο σεξ! Ανάλογα με το δικό σας

    Αν ασχολείστε με την αστρολογία και δη την ερωτική,...