Αχαΐα: Πού θα γίνουν δωρεάν rapid tests την Πέμπτη 26 Ιανουαρίου

    Ημερομηνία:

    Με σταθερούς ρυθμούς συνεχίζεται η διενέργεια δειγματοληπτικών ελέγχων προς το ευρύ κοινό  εκ μέρους της 6η ΥΠΕ, σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ.

    Για αύριο  Πέμπτη  26 Ιανουαρίου προγραμματίζονται δειγματοληπτικοί έλεγχοι στο Επιμελητήριο Αχαΐας (κατά το διευρυμένο ωράριο 8:00 ως τις 20:00), στο Κέντρο Υγείας Βορείου Τομέα Πατρών (κατά τις ώρες 08:00 με 20:00), στο Κέντρο Υγείας Νοτίου Τομέα Πατρών  (κατά τις ώρες 08:30 με 14:30), στο Πελοποννησιακό Στάδιο, επί της Γ. Ρίτσου (κατά τις ώρες 08:30 με 14:30), στο Κοινοτικό Γραφείο Αγίου Βασιλείου Πατρών (κατά τις ώρες 09:00 με 14:00), στην αίθουσα «ΜΕΛΙΝΑ ΜΡΚΟΥΡΗ», του Δήμου Δυτικής Αχαΐας (κατά τις ώρες 08:30 με 14:30), στο πρώην Δημαρχείο του Σταυροδρομίου, Δήμου Ερυμάνθου (κατά τις ώρες 08:30 με 14:30),  στο Αρκτικό Διαμέρισμα Πατρών (κατά τις ώρες 08:30 με 13:00)  και στον προαύλιο χώρο του Γ.Ν. Πατρών «Αγ. Ανδρέας» (κατά τις ώρες 07:30 με 14:30)  για το ευρύ κοινό.

    “Οι δειγματοληπτικοί έλεγχοι διενεργούνται για την ανίχνευση των μη συμπτωματικών κρουσμάτων, από το επιστημονικό προσωπικό του ΕΟΔΥ με rapid tests. Ο τακτικός δειγματοληπτικός έλεγχος αποτελεί ευθύνη όλων μας”, αναφέρει η ανακοίνωση της 6ης ΥΠΕ.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Διπλό φονικό στη Φοινικούντα: Προθεσμία να απολογηθούν την Δευτέρα έλαβαν ο ανιψιός και ο επιχειρηματίας

    Προθεσμία να απολογηθούν στην ανακρίτρια στις 10 το πρωί...

    Κατερίνα Καινούργιου: Εκτιμώ τον Αλεξάνδρου, πρέπει η Τούνη να τα λέει αυτά δημόσια;

    Το ξέσπασμα της Ιωάννας Τούνη κατά του Δημήτρη Αλεξάνδρου μετά τη συνέντευξή του...

    Πλειστηριασμοί: Άλλαξαν χέρια ιδιοκτησίες της Odeon και του Γ. Καρούζου

    Σε νέους ιδιοκτήτες πέρασαν ακίνητα της εταιρείας Odeon καθώς και διαμερίσματα...