Αχαΐα: Πού θα γίνουν δωρεάν rapid tests την Τρίτη 23 Νοεμβρίου

    Ημερομηνία:

    Οι δειγματοληπτικοί έλεγχοι προς το ευρύ κοινό συνεχίζονται εκ μέρους της 6ης ΥΠΕ και του ΕΟΔΥ, με στόχο τον εντοπισμό των κρουσμάτων του νέου κορονοιού που δεν φέρουν συμπτώματα, καθώς η διασπορά επιταχύνεται.

    Για αύριο Τρίτη 23 Νοεμβρίου προγραμματίζονται δειγματοληπτικοί έλεγχοι στο Επιμελητήριο Αχαΐας (κατά το διευρυμένο ωράριο 8:30 με 20:30), στο οίκημα «Συμβουλευτικός Σταθμός Μάνας και Παιδιού», στο Κέντρο Υγείας Αιγίου (κατά τις ώρες 09:00 με 15:00), στο Κοινοτικό Γραφείο του Λάππα (κατά τις ώρες 09:00 με 14:30) και στο Δημαρχείο της Χαλανδρίτσας (κατά τις ώρες 09:00 με 14:30) για το ευρύ κοινό.

    Οι δειγματοληπτικοί έλεγχοι διενεργούνται από κατάλληλα εκπαιδευμένα στελέχη του ΕΟΔΥ με rapid tests.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Ο Μαρκ Άλμοντ έρχεται στην Αθήνα για δύο συναυλίες

    Ένας καλλιτέχνης που μάς έχει χαρίσει αγαπημένα τραγούδια, μεταξύ...

    Αυτός είναι ο πιο “μερακλής” Πατρινός πολιτικός! ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ με μοντέλο στη Μύκονο

    ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: https://toloukoumi.gr/%ce%b1%cf%85%cf%84%cf%8c%cf%82-%ce%b5%ce%af%ce%bd%ce%b1%ce%b9-%ce%bf-%cf%80%ce%b9%ce%bf-%ce%bc%ce%b5%cf%81%ce%b1%ce%ba%ce%bb%ce%ae%cf%82-%cf%80%ce%b1%cf%84%cf%81%ce%b9%ce%bd%cf%8c%cf%82-%cf%80/

    ΠΑΤΡΑ: Ερχονται δύο πεντάστερα ξενοδοχεία! ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ

    Προχωρούν με ταχύτατες διαδικασίες οι επενδύσεις της «Μπλε Κέδρος»,...