Αχαΐα: Πού θα γίνουν δωρεάν rapid tests την Τετάρτη

    Ημερομηνία:

    Με σταθερούς ρυθμούς συνεχίζεται η διενέργεια δειγματοληπτικών ελέγχων προς το ευρύ κοινό  εκ μέρους της 6η ΥΠΕ, σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ.

    Για αύριο Τετάρτη 17 Μαΐου προγραμματίζονται δειγματοληπτικοί έλεγχοι στο Δημαρχείο Πατρών (Μαιζώνος 110, κατά τις ώρες 08:00 με 14:30), στο οίκημα «ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΜΑΝΑΣ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΟΥ»,  του Κέντρου Υγείας Αιγίου (κατά τις ώρες 08:30 με 14:30),  στο Κέντρο Υγείας Βορείου Τομέα Πατρών (κατά τις ώρες 08:00 με 20:30), στο Κέντρο Υγείας Νοτίου Τομέα Πατρών  (κατά τις ώρες 08:30 με 20:00), στο Πελοποννησιακό Στάδιο, επί της Γ. Ρίτσου (κατά τις ώρες 08:30 με 15:00), στο Γ.Ν. Καλαβρύτων  (κατά τις ώρες 09:00-14:00),στη Φοιτητική Εστία του Πανεπιστημίου Πατρών (κατά τις ώρες 08:30 με 15:00),  και στον προαύλιο χώρο του Γ.Ν. Πατρών «Αγ. Ανδρέας» (κατά τις ώρες 08:30 με 14:30)  για το ευρύ κοινό.

    Οι δειγματοληπτικοί έλεγχοι διενεργούνται για την ανίχνευση των μη συμπτωματικών κρουσμάτων, από το επιστημονικό προσωπικό του ΕΟΔΥ με rapid tests.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Χαριλάου Τρικούπη σε θέση μάχης – Στο φόντο η επιστροφή Τσίπρα

    Μπορεί στο ΠΑΣΟΚ να μη σχεδιάζουν τον δρόμο προς την κάλπη...

    Αίγιο: Εκ νέου Διοικητής του Λιμεναρχείου ο Μιχάλης Κωστάκης

    Εκ νέου Διοικητής του Λιμεναρχείου Αιγίου, αναλαμβάνει ο Μιχάλης...

    ΕΚΤΑΚΤΟ: Σε αναστολή η παιδίατρος για την υπόθεση του βρέφους που νοσηλεύεται με μηνιγγίτιδα σε ΜΕΘ στην Πάτρα

    Σε αναστολή άσκησης καθηκόντων τέθηκε η παιδίατρος που φέρεται...