Αχαΐα: Πού θα γίνουν δωρεάν rapid tests την Τετάρτη

    Ημερομηνία:

    Με σταθερούς ρυθμούς συνεχίζεται η διενέργεια δειγματοληπτικών ελέγχων προς το ευρύ κοινό  εκ μέρους της 6η ΥΠΕ, σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ.

    Για αύριο Τετάρτη  31 Μαΐου προγραμματίζονται δειγματοληπτικοί έλεγχοι στο Δημαρχείο Πατρών (Μαιζώνος 110, κατά τις ώρες 08:00 με 14:30), στο οίκημα «ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΜΑΝΑΣ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΟΥ»,  του Κέντρου Υγείας Αιγίου (κατά τις ώρες 08:30 με 14:30),  στο Κέντρο Υγείας Βορείου Τομέα Πατρών (κατά τις ώρες 08:00 με 20:30), στο Κέντρο Υγείας Νοτίου Τομέα Πατρών  (κατά τις ώρες 08:30 με 20:00), στο Πελοποννησιακό Στάδιο, επί της Γ. Ρίτσου (κατά τις ώρες 08:30 με 15:00), στο Γ.Ν. Καλαβρύτων  (κατά τις ώρες 09:00-14:00),στη Φοιτητική Εστία του Πανεπιστημίου Πατρών (κατά τις ώρες 08:30 με 15:00),  και στον προαύλιο χώρο του Γ.Ν. Πατρών «Αγ. Ανδρέας» (κατά τις ώρες 08:30 με 14:30)  για το ευρύ κοινό.

    Οι δειγματοληπτικοί έλεγχοι διενεργούνται για την ανίχνευση των μη συμπτωματικών κρουσμάτων, από το επιστημονικό προσωπικό του ΕΟΔΥ με rapid tests.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΕΡΥΜΑΝΘΟΣ: Δημήτρης Στέργιος: Ο αγώνας δεν διασπάται – συνεχίζεται και δυναμώνει

    Ως μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Αγροτοκτηνοτροφικού Συλλόγου Ερυμάνθου...

    Το Υπερταμείο, το λιμάνι της Πάτρας και η μεγάλη εικόνα των επενδύσεων

    Σε κομβική καμπή μπαίνει το λιμενικό «παζλ» της χώρας, καθώς το...

    Ο Αρειος Πάγος για τις δόσεις των κόκκινων δανείων

    Η 5η Φεβρουαρίου, δηλαδή η προσεχής Πέμπτη, είναι κρίσιμη...

    Airbnb: Tα έσοδα κοντά στο 1 δισ. αλλάζουν τον κυβερνητικό σχεδιασμό

    Η εκρηκτική άνοδος των εσόδων από τις βραχυχρόνιες μισθώσεις, που πλέον...