Αχαΐα: Πού θα γίνουν δωρεάν rapid tests την Τετάρτη

    Ημερομηνία:

    Με σταθερούς ρυθμούς συνεχίζεται η διενέργεια δειγματοληπτικών ελέγχων προς το ευρύ κοινό  εκ μέρους της 6η ΥΠΕ, σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ.

    Για αύριο Τετάρτη  31 Μαΐου προγραμματίζονται δειγματοληπτικοί έλεγχοι στο Δημαρχείο Πατρών (Μαιζώνος 110, κατά τις ώρες 08:00 με 14:30), στο οίκημα «ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΜΑΝΑΣ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΟΥ»,  του Κέντρου Υγείας Αιγίου (κατά τις ώρες 08:30 με 14:30),  στο Κέντρο Υγείας Βορείου Τομέα Πατρών (κατά τις ώρες 08:00 με 20:30), στο Κέντρο Υγείας Νοτίου Τομέα Πατρών  (κατά τις ώρες 08:30 με 20:00), στο Πελοποννησιακό Στάδιο, επί της Γ. Ρίτσου (κατά τις ώρες 08:30 με 15:00), στο Γ.Ν. Καλαβρύτων  (κατά τις ώρες 09:00-14:00),στη Φοιτητική Εστία του Πανεπιστημίου Πατρών (κατά τις ώρες 08:30 με 15:00),  και στον προαύλιο χώρο του Γ.Ν. Πατρών «Αγ. Ανδρέας» (κατά τις ώρες 08:30 με 14:30)  για το ευρύ κοινό.

    Οι δειγματοληπτικοί έλεγχοι διενεργούνται για την ανίχνευση των μη συμπτωματικών κρουσμάτων, από το επιστημονικό προσωπικό του ΕΟΔΥ με rapid tests.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Όσοι έχουν αυτή την ομάδα αίματος γερνούν πιο αργά

    ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: https://ygeiasthemata.gr/%cf%8c%cf%83%ce%bf%ce%b9-%ce%ad%cf%87%ce%bf%cf%85%ce%bd-%ce%b1%cf%85%cf%84%ce%ae-%cf%84%ce%b7%ce%bd-%ce%bf%ce%bc%ce%ac%ce%b4%ce%b1-%ce%b1%ce%af%ce%bc%ce%b1%cf%84%ce%bf%cf%82-%ce%b3%ce%b5%cf%81%ce%bd/

    Ο ήχος της ανοιχτής τηλεόρασης: Γιατί βοηθάει τον ύπνο μας;

    Αναζητάτε τη βοήθεια μιας συσκευής λευκού θορύβου, όπως ο...

    Οι 7 ασυνείδητες συμπεριφορές που αποκαλύπτουν τραύματα από την παιδική ηλικία

    Έχετε κατακλυστεί ποτέ από έντονα συναισθήματα, χωρίς ακριβή αιτία;...

    ΠΑΤΡΑ: Διακοπή νερού το πρωί της Τετάρτης στο κέντρο – ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΟΔΟΥΣ

    Από την ΔΕΥΑΠ ανακοινώνεται ότι αύριο Τετάρτη  30 Ιουλίου,...