Αχαΐα: Πού θα γίνουν δωρεάν rapid tests την Τρίτη

    Ημερομηνία:

    Με σταθερούς ρυθμούς συνεχίζεται η διενέργεια δειγματοληπτικών ελέγχων προς το ευρύ κοινό  εκ μέρους της 6η ΥΠΕ, σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ.

    Για αύριο Τρίτη 20 Ιουνίου προγραμματίζονται δειγματοληπτικοί έλεγχοι στο Δημαρχείο Πατρών (Βότση και Μαιζώνος κατά τις ώρες 08:00 με 20:00), στο οίκημα «ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΜΑΝΑΣ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΟΥ»,  του Κέντρου Υγείας Αιγίου (κατά τις ώρες 08:30 με 14:30),  στο Κέντρο Υγείας Βορείου Τομέα Πατρών (κατά τις ώρες 08:00 με 20:30), στο Κέντρο Υγείας Νοτίου Τομέα Πατρών  (κατά τις ώρες 08:30 με 15:00),  στο Κοινοτικό Γραφείο Σελιανιτίκων (κατά τις ώρες 09:00 με 14:00), στο Κοινοτικό Γραφείο Αγίου Βασιλείου (κατά τις ώρες 08:30 με 14:30), στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου, (πρώην ΤΕΙ κατά τις ώρες 08:30 με 14:30) και στον προαύλιο χώρο του Γ.Ν. Πατρών «Αγ. Ανδρέας» (κατά τις ώρες 08:00 με 20:00)  για το ευρύ κοινό.

    Οι δειγματοληπτικοί έλεγχοι διενεργούνται για την ανίχνευση των μη συμπτωματικών κρουσμάτων, από το επιστημονικό προσωπικό του ΕΟΔΥ με rapid tests.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Πάτρα: Ο 15χρονος είχε κατσαβίδι και συνελήφθη ο πατέρας

    Συνελήφθη, χθες το βράδυ, στην Πάτρα, από αστυνομικούς του...

    Δυτική Ελλάδα: Του άρπαξαν τις ελιές που είχε μαζέψει στο χωράφι

    Συνελήφθη, χθες το πρωί, στα Κρέστενα, από αστυνομικούς του...

    Πάτρα: Δείτε το πλήρες πρόγραμμα των ΔΩΡΕΑΝ χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων του Δήμου

    Με το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου δέντρου στις 6.00 το απόγευμα...