Αχαΐα: Πού θα γίνουν δωρεάν rapid tests την Τετάρτη

    Ημερομηνία:

    Με σταθερούς ρυθμούς συνεχίζεται η διενέργεια δειγματοληπτικών ελέγχων προς το ευρύ κοινό εκ μέρους της 6η ΥΠΕ, σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ.

    Για αύριο Τετάρτη 28 Ιουνίου προγραμματίζονται δειγματοληπτικοί έλεγχοι στο Δημαρχείο Πατρών (Μαιζώνος 110, κατά τις ώρες 08:00 με 14:30), στο οίκημα «ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΜΑΝΑΣ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΟΥ», του Κέντρου Υγείας Αιγίου (κατά τις ώρες 08:30 με 14:30),  στο Κέντρο Υγείας Βορείου Τομέα Πατρών (κατά τις ώρες 08:00 με 20:30), στο Κέντρο Υγείας Νοτίου Τομέα Πατρών  (κατά τις ώρες 08:30 με 20:00), στο Γ.Ν. Καλαβρύτων  (κατά τις ώρες 09:00-14:00), στη Κέντρο Υγείας Χαλανδρίτσας (κατά τις ώρες 09:00 με 14:00), στα γραφεία του Αρκτικού Διαμερίσματος Πατρών (κατά τις ώρες 08:30 με 14:00) και στον προαύλιο χώρο του Γ.Ν. Πατρών «Αγ. Ανδρέας» (κατά τις ώρες 08:30 με 14:30)  για το ευρύ κοινό.

    Οι δειγματοληπτικοί έλεγχοι διενεργούνται για την ανίχνευση των μη συμπτωματικών κρουσμάτων, από το επιστημονικό προσωπικό του ΕΟΔΥ με rapid tests. Ο τακτικός δειγματοληπτικός έλεγχος αποτελεί ευθύνη όλων μας.

    PhysioClinic

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Καύσιμα: Πήρε πάλι την… ανηφόρα η βενζίνη – Πού θα φτάσει

    Οπρόεδρος των Πρατηριούχων Εμπόρων Καυσίμων Αττικής, Νίκος Παπαγεωργίου μίλησε...

    Σε καρναβαλικούς ρυθμούς η Πάτρα – Τα εντυπωσιακά άρματα του καρναβαλιού (video)

    Σε εορταστικό κλίμα και με έντονη καρναβαλική ατμόσφαιρα έχει...

    Ταμείο Δικηγόρων Πάτρας: Διερευνώνται κινήσεις χρημάτων σε κοινούς λογαριασμούς

    Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται ο διαχειριστικός έλεγχος που διενεργούν...
    Best Shop