Αχαΐα: Πού θα γίνουν δωρεάν rapid tests την Παρασκευή

    Ημερομηνία:

    Με σταθερούς ρυθμούς συνεχίζεται η διενέργεια δειγματοληπτικών ελέγχων προς το ευρύ κοινό  εκ μέρους της 6η ΥΠΕ, σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ.

    Για αύριο Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου προγραμματίζονται δειγματοληπτικοί έλεγχοι στο Δημαρχείο Πατρών (Μαιζώνος 110, κατά τις ώρες 08:00 με 14:30), στο οίκημα «ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΜΑΝΑΣ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΟΥ»,  του Κέντρου Υγείας Αιγίου (κατά τις ώρες 08:30 με 14:30),  στο Κέντρο Υγείας Βορείου Τομέα Πατρών (κατά τις ώρες 08:00 με 20:30), στο Κέντρο Υγείας Νοτίου Τομέα Πατρών  (κατά τις ώρες 08:30 με 20:00), στο Π.Γ.Ν.Π. «ΠΑΝΑΓΙΑ Η ΒΟΗΘΕΙΑ» (πλησίον των Τ.Ε.Π. κατά τις ώρες 08:00 με 14:30) και στον προαύλιο χώρο του Γ.Ν. Πατρών «Αγ. Ανδρέας» (κατά τις ώρες 08:30 με 14:30)  για το ευρύ κοινό.

    Οι δειγματοληπτικοί έλεγχοι διενεργούνται για την ανίχνευση των μη συμπτωματικών κρουσμάτων, από το επιστημονικό προσωπικό του ΕΟΔΥ με rapid tests.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Τζόρτζια Μελόνι: Τα δύσκολα παιδικά χρόνια – Εγκαταλελειμμένη από τον πατέρα της, με παρατσούκλι «Χοντρούλα»

    Πέρασε δύσκολα παιδικά χρόνια, καθώς βίωσε την εγκατάλειψη από τον...

    Ασυγκράτητοι ο Ντόναλντ Τραμπ Τζούνιορ με τη σύντροφό του Μπετίνα Άντερσον: Παθιασμένα φιλιά σε κοινή θέα

    Σε τρυφερά ενσταντανέ έπιασε ο φακός τον Ντόναλντ Τραμπ Τζούνιορ με...

    Συνταγή για γεμιστά κολοκύθια με λουκάνικο, ντομάτα και φέτα

    Τα «παπουτσάκια», που τρώμε, δεν είναι μόνο με μελιτζάνα.Υπάρχουν και...

    Τα 10 τρόφιμα που μας κρατάνε δροσερούς στον καύσωνα

    ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: https://ygeiasthemata.gr/%cf%84%ce%b1-10-%cf%84%cf%81%cf%8c%cf%86%ce%b9%ce%bc%ce%b1-%cf%80%ce%bf%cf%85-%ce%bc%ce%b1%cf%82-%ce%ba%cf%81%ce%b1%cf%84%ce%ac%ce%bd%ce%b5-%ce%b4%cf%81%ce%bf%cf%83%ce%b5%cf%81%ce%bf%cf%8d%cf%82/