Αχαΐα: Πού θα γίνουν δωρεάν rapid tests την Τρίτη

    Ημερομηνία:

    Με σταθερούς ρυθμούς συνεχίζεται η διενέργεια δειγματοληπτικών ελέγχων προς το ευρύ κοινό  εκ μέρους της 6η ΥΠΕ, σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ.

    Για αύριο Τρίτη 2 Απριλίου προγραμματίζονται δειγματοληπτικοί έλεγχοι στο Δημαρχείο Πατρών (Μαιζώνος 110, κατά τις ώρες 08:00 με 14:30), στο Γενικό Νοσοκομείο Αιγίου (κατά τις ώρες 08:30 με 14:30),  στο Κέντρο Υγείας Βορείου Τομέα Πατρών (κατά τις ώρες 08:00 με 20:30), στο Κέντρο Υγείας Νοτίου Τομέα Πατρών  (κατά τις ώρες 08:30 με 14:30), στο Π.Γ.Ν.Π. «ΠΑΝΑΓΙΑ Η ΒΟΗΘΕΙΑ» (πλησίον των Τ.Ε.Π. κατά τις ώρες 08:00 με 14:30), στο Γ.Ν. Παίδων «ΚΑΡΑΜΑΝΔΑΝΕΙΟ» Πατρών (κατά τις ώρες 08:00 με 14:30), στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο Πατρών (επί της οδού Ι.Ρίτσου και Πατρών Κλάους 93 κατά τις ώρες 08:30 με 14:30)   και στον προαύλιο χώρο του Γ.Ν. Πατρών «Αγ. Ανδρέας» (κατά τις ώρες 08:00 με 14:30)  για το ευρύ κοινό.

    Οι δειγματοληπτικοί έλεγχοι διενεργούνται για την ανίχνευση των μη συμπτωματικών κρουσμάτων, από το επιστημονικό προσωπικό του ΕΟΔΥ με rapid tests. Ο τακτικός δειγματοληπτικός έλεγχος αποτελεί ευθύνη όλων μας.

    GLEARNET

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΤΡΟΧΑΙΑ ΠΑΤΡΑΣ: Μπλόκα για κινητά, κράνος και ταχύτητα! Τι δηλώνει ο διοικητής Χρήστος Ντεμίρης

    Έκκληση προς τους οδηγούς για την πλήρη συμμόρφωση στις διατάξεις...

    Μετά από τις γνωστές γκρίνιες… η Πάτρα απέκτησε ένα κόσμημα

    ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: https://toloukoumi.gr/%ce%bc%ce%b5%cf%84%ce%ac-%ce%b1%cf%80%cf%8c-%cf%84%ce%b9%cf%82-%ce%b3%ce%bd%cf%89%cf%83%cf%84%ce%ad%cf%82-%ce%b3%ce%ba%cf%81%ce%af%ce%bd%ce%b9%ce%b5%cf%82-%ce%b7-%cf%80%ce%ac%cf%84%cf%81%ce%b1/

    Εξουδετερώθηκε με ελεγχόμενη έκρηξη ύποπτο δέμα στη Σταδίου – Στην κυκλοφορία ο δρόμος

    Συναγερμός σήμανε λίγο πριν τις 4 τα ξημερώματα στην...