Αχαΐα: Πού θα γίνουν δωρεάν rapid tests την Τρίτη 25 Ιουνίου

    Ημερομηνία:

    Με σταθερούς ρυθμούς συνεχίζεται η διενέργεια δειγματοληπτικών ελέγχων προς το ευρύ κοινό  εκ μέρους της 6ης ΥΠΕ 6η ΥΠΕ, σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ.

    Όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση:

    Την Τρίτη 25 Ιουνίου προγραμματίζονται δειγματοληπτικοί έλεγχοι στο Δημαρχείο Πατρών (Μαιζώνος 110, κατά τις ώρες 08:00 με 14:30), στο Γενικό Νοσοκομείο Αιγίου (κατά τις ώρες 08:30 με 14:30),  στο Κέντρο Υγείας Βορείου Τομέα Πατρών (κατά τις ώρες 08:00 με 20:30), στο Κέντρο Υγείας Νοτίου Τομέα Πατρών  (κατά τις ώρες 08:30 με 14:30), στο Π.Γ.Ν.Π. «ΠΑΝΑΓΙΑ Η ΒΟΗΘΕΙΑ» (πλησίον των Τ.Ε.Π. κατά τις ώρες 08:00 με 14:30), στο Αρκτικό Διαμέρισμα Πατρών (κατά τις ώρες 08:30 με 14:00)  και στον προαύλιο χώρο του Γ.Ν. Πατρών «Αγ. Ανδρέας» (κατά τις ώρες 08:00 με 14:30)  για το ευρύ κοινό.

    Οι δειγματοληπτικοί έλεγχοι διενεργούνται για την ανίχνευση των μη συμπτωματικών κρουσμάτων, από το επιστημονικό προσωπικό του ΕΟΔΥ με rapid tests. Ο τακτικός δειγματοληπτικός έλεγχος αποτελεί ευθύνη όλων μας.

     

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Β. Κικίλιας: Σε αυξημένη επιφυλακή το Υπουργείο Ναυτιλίας για τις εξελίξεις στον Περσικό Κόλπο και τα Στενά του Ορμούζ

    Στην κατάσταση που διαμορφώνεται στην περιοχή του Περσικού Κόλπου...

    Πάτρα – ΤΩΡΑ: Συναγερμός για φωτιά στη Γούναρη – φωτό

    Συναγερμός στην Πυροσβεστική Υπηρεσία και στην Αστυνομία για μυρωδιά...

    Εξωδικαστική λύση: Πώς να προστατέψετε την περιουσία σας αποφεύγοντας τα δικαστήρια

    Όλο και περισσότερα ακίνητα στην Ελλάδα βρίσκονται αντιμέτωπα με κινδύνους...

    Ammousa: Η Πατρινή μπύρα που εξάγεται από Γερμανία και Αυστρία, μέχρι Σιγκαπούρη και Χονγκ Κονγκ

    Οι μικρές ελληνικές, τοπικές ζυθοποιίες γράφουν τα δικά τους «κεφάλαια» στο...