Αχαΐα: Που θα γίνουν rapid tests την Τετάρτη

    Ημερομηνία:

    Με σταθερούς ρυθμούς συνεχίζεται η διενέργεια δειγματοληπτικών ελέγχων προς το ευρύ κοινό  εκ μέρους της 6η ΥΠΕ, σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ.

    Για αύριο  Τετάρτη  4 Ιανουαρίου προγραμματίζονται δειγματοληπτικοί έλεγχοι στο Επιμελητήριο Αχαΐας (κατά το διευρυμένο ωράριο 8:00 ως τις 20:00) και στο οίκημα «ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΜΑΝΑΣ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΟΥ»,  του Κέντρου Υγείας Αιγίου (κατά τις ώρες 08:30 με 14:30), στο Κέντρο Υγείας Βορείου Τομέα Πατρών (κατά τις ώρες 08:00 με 20:00), στο Κέντρο Υγείας Νοτίου Τομέα Πατρών  (κατά τις ώρες 08:30 με 14:30), στο Πελοποννησιακό Στάδιο, επί της Γ. Ρίτσου (κατά τις ώρες 08:30 με 14:30), στον προαύλιο χώρο του Γ.Ν. Καλαβρύτων (κατά τις ώρες 09:00 με 14:00), στη Φοιτητική Εστία του Πανεπιστημίου Πατρών (κατά τις ώρες 08:30 με 14:30), στο Κέντρο Υγείας Χαλανδρίτσας (κατά τις ώρες 08:30 με 14:30),  και στον προαύλιο χώρο του Γ.Ν. Πατρών «Αγ. Ανδρέας» (κατά τις ώρες 07:30 με 14:30)  για το ευρύ κοινό.

    Οι δειγματοληπτικοί έλεγχοι διενεργούνται για την ανίχνευση των μη συμπτωματικών κρουσμάτων, από το επιστημονικό προσωπικό του ΕΟΔΥ με rapid tests. Ο τακτικός δειγματοληπτικός έλεγχος αποτελεί ευθύνη όλων μας.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Μαρία Ιωαννίδου για Φρέντυ Γερμανό: Ήταν πολύ άδικο που πέθανε τόσο νέος, ήταν μια τεράστια απώλεια

    Στην απώλεια του Φρέντυ Γερμανού αναφέρθηκε η Μαρία Ιωαννίδου, εκφράζοντας τη θλίψη...

    Κυψέλη: Συνελήφθη 59χρονος που πυροβόλησε υπάλληλο καθαριότητας

    Στη σύλληψη ενός 59χρονου προχώρησε το απόγευμα της Τρίτης...

    Συνελήφθη 58χρονος που είχε ολόκληρο οπλοστάσιο στο σπίτι του

    Στη σύλληψη ενός άνδρα για παράνομη οπλοκατοχή προχώρησε το μεσημέρι της...

    Γαλλία: 300 συλλήψεις, τραυματίες και συνεχίζονται οι οδομαχίες – «Ουσιαστικές ρήξεις» υπόσχεται ο Λεκορνί

    Σε αναταραχή παραμένει η Γαλλία, όπου εξελίσσονται οι μαζικές διαδηλώσεις πολιτών,...