Αχαΐα: Πού θα γίνουν την Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου δωρεάν rapid tests

    Ημερομηνία:

    Με σταθερούς ρυθμούς συνεχίζεται η διενέργεια δειγματοληπτικών ελέγχων προς το ευρύ κοινό  εκ μέρους της 6η ΥΠΕ, σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ.

    Για αύριο  Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου προγραμματίζονται δειγματοληπτικοί έλεγχοι στο Επιμελητήριο Αχαΐας (κατά το διευρυμένο ωράριο 8:00 ως τις 20:00) και στο οίκημα «ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΜΑΝΑΣ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΟΥ»,  του Κέντρου Υγείας Αιγίου (κατά τις ώρες 08:30 με 14:30), στο Κέντρο Υγείας Βορείου Τομέα Πατρών (κατά τις ώρες 08:00 με 20:00), στο Κέντρο Υγείας Νοτίου Τομέα Πατρών  (κατά τις ώρες 08:30 με 14:30), στο Πελοποννησιακό Στάδιο, επί της Γ. Ρίτσου (κατά τις ώρες 08:30 με 14:30), στο Σταυροπούλειο Ίδρυμα Βραχνεϊκων (κατά τις ώρες 08:30 με 14:30)  και στον προαύλιο χώρο του Γ.Ν. Πατρών «Αγ. Ανδρέας» (κατά τις ώρες 07:30 με 14:30)  για το ευρύ κοινό.

    “Οι δειγματοληπτικοί έλεγχοι διενεργούνται για την ανίχνευση των μη συμπτωματικών κρουσμάτων, από το επιστημονικό προσωπικό του ΕΟΔΥ με rapid tests. Ο τακτικός δειγματοληπτικός έλεγχος αποτελεί ευθύνη όλων μας”, αναφέρει η ανακοίνωση της 6ης ΥΠΕ.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Ιωάννα Τούνη: «Καυτές» πόζες στη Μύκονο με φιλενάδες της – «Ώριμη και λαμπερή» δηλώνει η influencer

    Ιωάννα Τούνη και Μύκονος πηγαίνουν μαζί τα περισσότερα καλοκαίρια και αυτή η...

    21ο Παγκαλαβρυτινό Αντάμωμα στην Κλειτορία

    Ο Παγκαλαβρυτινός Σύλλογος Πατρών διοργανώνει το 21ο Παγκαλαβρυτινό Αντάμωμα,...

    ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑ ΙΑΤΡΟΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΠΑΤΡΩΝ: Θαυμάστε αναδιάρθρωση Υπηρεσίας!

    Ένας φατριακός, συντεχνιακός πόλεμος κατάφερε, χρησιμοποιώντας μακιαβελικές μεθόδους, αφού...