Αχαΐα: Πού θα γίνουν το Σαββατοκύριακο 20 -21 και την Δευτέρα 22 Αυγούστου δωρεάν rapid tests

    Ημερομηνία:

    Η Διοίκηση της 6ης ΥΠΕ σε συνεργασία με τα κλιμάκια  του ΕΟΔΥ συνεχίζουν τους δειγματοληπτικούς ελέγχους στον γενικό πληθυσμό για τον περιορισμό της εξάπλωσης του νέου κορωνοιού.

    Για αύριο Σάββατο 20 Αυγούστου προγραμματίζονται δειγματοληπτικοί έλεγχοι στο Επιμελητήριο Αχαΐας (κατά το διευρυμένο ωράριο 8:15 με 20:15) για το ευρύ κοινό.

    Την Κυριακή 21 Αυγούστου προγραμματίζονται δειγματοληπτικοί έλεγχοι στο Επιμελητήριο Αχαΐας (κατά το διευρυμένο ωράριο 8:15 με 20:15) και στην περιοχή της Μαρίνας, πλησίον του καταστήματος εστίασης « ΘΕΑΤΡΑΚΙ» (κατά τις ώρες  8:30 με 14:30)   για το ευρύ κοινό.

    Για τη Δευτέρα 22 Αυγούστου  προγραμματίζονται δειγματοληπτικοί έλεγχοι στο Επιμελητήριο Αχαΐας (κατά το διευρυμένο ωράριο 8:15 με 20:15)  στο οίκημα «ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΜΑΝΑΣ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΟΥ», στο Κέντρο Υγείας Αιγίου (κατά τις ώρες 08:30 με 14:30), στην Αίθουσα Εκδηλώσεων «ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ», στον Δήμο Δυτικής Αχαΐας (κατά τις ώρες 08:30 με 14:30), στο Κέντρο Υγείας Νοτίου Τομέα (κατά τις ώρες 08:30 με 14:30), στο Κέντρο Υγείας Βορείου  Τομέα (κατά τις ώρες 08:00 με 20:00), για το ευρύ κοινό.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Παρουσιάστηκε στο Περιφερειακό Συμβούλιο το έργο της Περιφερειακής Επιτροπή

    Η Έκθεση Πεπραγμένων και ο Απολογισμός του Α’ Εξαμήνου...

    Εθνική μπάσκετ: Ο Θανάσης Αντετοκούνμπο κλήθηκε στην προετοιμασία αντί του Νεοκλή Αβδάλα

    Aλλαγή στην προετοιμασία της Εθνικής Ανδρών ενόψει του Eurobasket....

    Ο Τζόνι Ντεπ τίμησε τον Όζι Όσμπορν με εμφάνιση-έκπληξη σε συναυλία του Άλις Κούπερ

    Ο Τζόνι Ντεπ απέτισε φόρο τιμής στον Όζι Όσμπορν με μια απρόσμενη σκηνική...