Αχαΐα: Που θα πραγματοποιηθούν δωρεάν rapid tests 4,5 και 6 Φεβρουαρίου

    Ημερομηνία:

    Με σταθερούς ρυθμούς συνεχίζεται η διενέργεια δειγματοληπτικών ελέγχων προς το ευρύ κοινό εκ μέρους της 6η ΥΠΕ, σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ.

    Για αύριο Σάββατο 4 Φεβρουαρίου προγραμματίζονται δειγματοληπτικοί έλεγχοι στο Επιμελητήριο Αχαΐας (κατά  τις ώρες 9:00 ως τις 15:00) για το ευρύ κοινό.

    Την Κυριακή 5 Φεβρουαρίου προγραμματίζονται δειγματοληπτικοί έλεγχοι στο Επιμελητήριο Αχαΐας (κατά το διευρυμένο ωράριο 08:00 ως τις 20:00) για το ευρύ κοινό.

    Τη Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου προγραμματίζονται δειγματοληπτικοί έλεγχοι στο Επιμελητήριο Αχαΐας (κατά το διευρυμένο ωράριο 8:00 ως τις 20:00) και στο οίκημα «ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΜΑΝΑΣ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΟΥ»,  του Κέντρου Υγείας Αιγίου (κατά τις ώρες 08:30 με 14:30), στο Κέντρο Υγείας Βορείου Τομέα Πατρών (κατά τις ώρες 08:00 με 20:00), στο Κέντρο Υγείας Νοτίου Τομέα Πατρών  (κατά τις ώρες 08:30 με 14:30), στο Πελοποννησιακό Στάδιο, επί της Γ. Ρίτσου (κατά τις ώρες 08:30 με 14:30),στο Αρκτικό Διαμέρισμα του Δήμου Πατρών (κατά τις ώες 11:00 με 14:00),  στην αίθουσα «ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ» του Δήμου Δυτικής Αχαΐας (κατά τις ώρες 08:30 με 14:30), και στον προαύλιο χώρο του Γ.Ν. Πατρών «Αγ. Ανδρέας» (κατά τις ώρες 08:00 με 14:30)  για το ευρύ κοινό.

    Οι δειγματοληπτικοί έλεγχοι διενεργούνται για την ανίχνευση των μη συμπτωματικών κρουσμάτων, από το επιστημονικό προσωπικό του ΕΟΔΥ με rapid tests. Ο τακτικός δειγματοληπτικός έλεγχος αποτελεί ευθύνη όλων μας.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Εργασιακό burnout – Τι να κάνεις όταν δεν μπορείς απλώς να παραιτηθείς

    Έρχεται μια στιγμή που χτυπάει το ξυπνητήρι για να...

    Τι συμβαίνει όταν πατάμε “μου αρέσει” στα social media

    Κάποτε, το πάτημα του κουμπιού «μου αρέσει» ήταν μια...

    Άτομα που δε γνώριζαν για τη σύλληψη του ιερέα, πήγαν το πρωί να πάρουν τη δόση τους (βίντεο)

    Σε πλάνα που εξασφάλισε το Καλημέρα Ελλάδα, φαίνονται άτομα να...

    Πάτρα: Aπό 19 – 21 Μαΐου 2026 το Regional Growth Conference

    Στο Συνεδριακό και Πολιτιστικό Κέντρο του Πανεπιστημίου Πατρών θα...