Αχαΐα: “Έφυγε” ο βιομήχανος Πάνος Δούσκας

    Ημερομηνία:

    Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 80 ετών ο Πάνος Δούσκας, μια αρχοντική μορφή του Αιγίου, ένας πραγματικά ευγενικός και ευυπόληπτος συμπολίτης, που η πορεία του στον βιομηχανικό χώρο υπήρξε λαμπρή και υποδειγματική.

    Ήταν πρωτότοκος γιος του Ιωάννη Δούσκα, εκ των συνιδρυτών της Οινοποιίας «Δούσκας-Αναστασίου», μετέπειτα CAVINO. Σπούδασε στην Ανωτάτη Εμπορική και διετέλεσε αντιπρόεδρος του Βιομηχανικού Επιμελητηρίου, καθώς και υπήρξε επί σειρά ετών επιμελητηριακός σύμβουλος Αχαΐας.

    Ανέπτυξε επίσης έντονη κοινωνική δράση, συμμετέχοντας μεταξύ άλλων στον Ναυταθλητικό Όμιλο Αιγίου, σε αρκετά αθλητικά σωματεία και μέλος στο Λιμενικό Ταμείο Αιγιαλείας.

    Σε όλη του τη ζωή πορεύτηκε με παραδειγματικό ήθος, εντιμότητα, αξιοπρέπεια, σύνεση, ταπεινότητα και καλοσύνη για όλο τον κόσμο. Εκλεκτός οικογενειάρχης, με τη σύζυγό του Ειρήνη απέκτησαν τρία υπέροχα παιδιά που κοσμούν την κοινωνία.

    Η κηδεία του τελείται το Σάββατο στις 6 μ.μ. στον Ιερό Ναό Αγίου Ανδρέα Αιγίου. Η οικογένεια παρακαλεί θερμά, αντί άνθινων στεφάνων, να προσφερθούν χρηματικά ποσά υπέρ του Ι.Ν. Αγίου Ανδρέα.

    Αχαΐα: "Έφυγε" ο βιομήχανος Πάνος Δούσκας

    filodimos.gr

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Πάτρα: Εντυπωσιακή άσκηση της 6ης ΕΜΑΚ στην Αχάια Κλάους

    Μια ακόμα άσκηση υπό πραγματικές συνθήκες πραγματοποίησε χθες η...

    Ν. Ανδρουλάκης από Μαγνησία: «Ο αφανισμός του πρωτογενούς τομέα φέρει την υπογραφή Μητσοτάκη»

    Με τη Μαγνησία και τα χωριά Ριζόμυλο και Στεφανοβίκειο...

    Aχαϊα: Μαθητές επισκέφθηκαν την Αρχαία Ελίκη – φωτό

    Επίσκεψη στον αρχαιολογικό χώρο της Αρχαίας Ελίκης, έγινε από...

    Στα τέλη Νοεμβρίου η Ολυμπιακή Φλόγα στην Πάτρα – το πρόγραμμα

    Η Τελετή Αφής για το Milano Cortina 2026 θα...