Αχαΐα: Σε ποια σημεία θα γίνουν δωρεάν rapid test την Παρασκευή 27 Ιανουαρίου

    Ημερομηνία:

    Με σταθερούς ρυθμούς συνεχίζεται η διενέργεια δειγματοληπτικών ελέγχων προς το ευρύ κοινό  εκ μέρους της 6η ΥΠΕ, σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ.

    Για αύριο Παρασκευή 27 Ιανουαρίου προγραμματίζονται δειγματοληπτικοί έλεγχοι στο Επιμελητήριο Αχαΐας (κατά το διευρυμένο ωράριο 8:00 ως τις 20:00) και στο οίκημα «ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΜΑΝΑΣ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΟΥ»,  του Κέντρου Υγείας Αιγίου (κατά τις ώρες 08:30 με 14:30), στο Κέντρο Υγείας Βορείου Τομέα Πατρών (κατά τις ώρες 08:00 με 20:00), στο Κέντρο Υγείας Νοτίου Τομέα Πατρών  (κατά τις ώρες 08:30 με 14:30), στο Πελοποννησιακό Στάδιο, επί της Γ. Ρίτσου (κατά τις ώρες 08:30 με 14:30), στο Σταυροπούλειο Ίδρυμα Βραχνεϊκων (κατά τις ώρες 8:30 με 14:30) και στον προαύλιο χώρο του Γ.Ν. Πατρών «Αγ. Ανδρέας» (κατά τις ώρες 07:30 με 14:30)  για το ευρύ κοινό.

    Οι δειγματοληπτικοί έλεγχοι διενεργούνται για την ανίχνευση των μη συμπτωματικών κρουσμάτων, από το επιστημονικό προσωπικό του ΕΟΔΥ με rapid tests.

    Φλίγκος
    ICECAP

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Ηλεκτρικό ρεύμα: Ξεκινούν οι αιτήσεις των επιχειρήσεων για επιδότηση – Οι τρεις κατηγορίες και το ύψος της ενίσχυσης

    Ανοίγει αύριο, Δευτέρα 12 Μαίου ανοίγει η ηλεκτρονική πλατφόρμα...

    Βιολογικός Καθαρισμός Πάτρας: Εξετάζεται η χρηματοδότηση της μελέτης για τη Γ’ φάση της επέκτασης

    Το ενδεχόμενο της χρηματοδότησης της μελέτης για τη Γ’...

    Γιορτή της Μητέρας 2025: Πώς καθιερώθηκε ο εορτασμός για τη μητρότητα

    Η δεύτερη Κυριακή του Μαΐου, τόσο στην Ελλάδα όσο...

    Ο Ιάσων Φωτήλας στην τελική εκδήλωση του 19ου Διεθνούς Φεστιβάλ Μουσικών Συνόλων

    Εγραψε ο υφυπουργός Πολιτισμού Ιάσων Φωτήλας: Με ιδιαίτερη χαρά, εκπροσωπώντας...