Αχαΐα: Την Τρίτη 19 Μαρτίου θα συνεχιστούν τα δωρεάν rapid tests

    Ημερομηνία:

    Με σταθερούς ρυθμούς συνεχίζεται η διενέργεια δειγματοληπτικών ελέγχων προς το ευρύ κοινό  εκ μέρους της 6η ΥΠΕ, σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ.

    Για την Τρίτη 19 Μαρτίου προγραμματίζονται δειγματοληπτικοί έλεγχοι στο Δημαρχείο Πατρών (Βότση και Μαιζώνος κατά τις ώρες 08:00 με 14:30) στο Γενικό νοσοκομείο Αιγίου  (κατά τις ώρες 08:30 με 14:30),  στο Κέντρο Υγείας Βορείου Τομέα Πατρών (κατά τις ώρες 08:00 με 20:30), στο Κέντρο Υγείας Νοτίου Τομέα Πατρών  (κατά τις ώρες 08:30 με 14:30), στο Π.Γ.Ν.Π. «ΠΑΝΑΓΙΑ Η ΒΟΗΘΕΙΑ» (κατά τις ώρες 08:00 με 14:30), στον προαύλιο χώρο του Γ.Ν. Πατρών «Αγ. Ανδρέας» (κατά τις ώρες 08:00 με 20:00) και στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο (επί της οδού Γ. Ρίτσου κατά τις ώρες  08:30 με 14:30)  για το ευρύ κοινό.

    Οι δειγματοληπτικοί έλεγχοι διενεργούνται για την ανίχνευση των μη συμπτωματικών κρουσμάτων, από το επιστημονικό προσωπικό του ΕΟΔΥ με rapid tests.

    Φλίγκος
    ICECAP

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    «Ταφόπλακα» στην Ηλεία η ενδεχόμενη κατάργηση ΔΟΥ Πύργου – Αμαλιάδας

    «Όμηρος» κάθε κυβερνητικού σχεδιασμού φαίνεται πως είναι η Ηλεία,...

    ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ: Ελέγχεται υπόθεση διαφθοράς στο Τμήμα Συγκοινωνιών Αμαλιάδας

    Η προβληματική εικόνα της Υπηρεσίας Μεταφορών και Συγκοινωνιών στην...

    Αύριο η γιορτή της μητέρας – Δέκα ιδέες για δώρα

    Φέτος, η γιορτή πέφτει την Κυριακή 11 Μαΐου 2025, και...

    ΠΑΤΡΑ – ΠΑΝΙΚΟΣ ΤΗ ΝΥΧΤΑ ΣΕ ΠΑΙΔΟΤΟΠΟ: Αγνωστος επιχείρησε να βάλει φωτιά!

    Πανικός τη νύχτα σε παιδότοπο στην Ηρώων Πολυτεχνείου στην...