ΑΧΑΪΑ: 30χρονος γιος αιρετού βίασε 50χρονη

    Ημερομηνία:

    Σε ποινή κάθειρξης 15 ετών καταδικάστηκε, χθες, από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Καλαβρύτων, ένας 30χρονος Αιγιώτης, γιος πρώην αιρετού, για την κατηγορία του βιασμού σε βάρος μιας 50χρονης γυναίκας.

    Η δίκη συνεχίστηκε έπειτα από διακοπή και ο κατηγορούμενος αρνήθηκε την κατηγορία του βιασμού, ισχυριζόμενος ότι η πράξη έγινε με συναίνεση. Το δικαστήριο, ωστόσο, δεν πείσθηκε και τον καταδίκασε ομόφωνα με την ανώτατη προβλεπόμενη ποινή, ενώ δεν αναγνώρισε κανένα ελαφρυντικό.

    Υπενθυμίζεται πως η 50χρονη είχε εμφανιστεί μόνη της, σε κακή κατάσταση στο Νοσοκομείο του Αιγίου, τα ξημερώματα της Κυριακής 16 Σεπτεμβρίου του 2019, ζητώντας βοήθεια από τους γιατρούς, στους οποίους είπε ότι είχε πέσει θύμα βιασμού. Αμέσως ενημερώθηκε η Αστυνομία και άνδρες της Ασφάλειας Αιγιαλείας έφτασαν στο Νοσοκομείο για να πάρουν κατάθεση. Η 50χρονη κατονόμασε ως δράστη τον κατηγορούμενο και αμέσως ξεκίνησαν αναζητήσεις, με αποτέλεσμα να συλληφθεί λίγες ώρες αργότερα, καθώς εμφανίστηκε ο ίδιος στις Αρχές.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Γιατί ΕΚΤ και Bundesbank βλέπουν οφέλη από νέες εκδόσεις ευρωομολόγων – Η αντίδραση του Μερτς στην πρόταση Μακρόν

    Οι ρωγμές στην κυριαρχία του δολαρίου στο παγκόσμιο νομισματικό...

    Financial Times: Η Ελλάδα στοχεύει σε κεντρικό ρόλο στην μετά-Ρωσία αγορά φυσικού αερίου της Ευρώπης

    Ως νότια πύλη της Ευρώπης για εισαγωγές υγροποιημένου φυσικού αερίου (LNG)...

    Παναθηναϊκός: Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έστειλε μήνυμα για triple crown μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου

    Ο Παναθηναϊκός κέρδισε 68-79 τον Ολυμπιακό στον τελικό του Κυπέλλου...

    Αποκλειστικό: Διαζύγιο για τον Γκέλια του «Άγιου Έρωτα»

    Αυλαία έπεσε στον γάμο του Νίκου Γκέλια ύστερα από επτά χρόνια...