ΑΧΑΪΑ – ΑΛΙΣΣΟΣ: Κοπή πίτας των χειμερινών κολυμβητών – ΦΩΤΟ

    Ημερομηνία:

    Οι χειμερινοί κολυμβητές του Αλισσού έκοψαν, την Κυριακή 2 Φεβρουαρίου, στην παραλία Κάτω Αλισσού, την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους, αφού πρώτα έκαναν τις βουτιές τους στη θάλασσα.

    Αντάλλαξαν ευχές για καλή χρονιά με υγεία για όλους και ευχήθηκαν οι τοπικοί άρχοντες να ασχοληθούν επιτέλους σοβαρά και να λύσουν τα μεγάλα προβλήματα με τη λειτουργία του βιολογικού καθαρισμού και της θαλάσσιας ρύπανσης από λύματα.

    Η «Πρόεδρος» της ομάδας και κατέχουσα το ρεκόρ, μακράν των υπολοίπων, σε ώρες κολύμβησης, Ευθυμία Καραβότα, έδωσε στην Μαρούλα Σπαράκη, που βρήκε φέτος το φλουρί, το παραδοσιακό δώρο, ενώ όλοι γεύτηκαν την υπέροχη βασιλόπιτα με το «γλυκό» (και φέτος) ορθογραφικό λάθος του ζαχαροπλάστη, αλλά και το υπέροχο ποτό που φέρνει πάντα το μέλος της ομάδας Σωτηρία Ντούμα. Τα υπόλοιπα μέλη που παρέστησαν ήταν η Αβραμία Κυριακοπούλου, η Κορίνα Τalpa – Καραβότα, ο Άγγελος Σπαράκης, ο Βασίλης Τρίγγος και ο Στέφανος Πολίτης.

    Φλίγκος

    ΑΧΑΪΑ - ΑΛΙΣΣΟΣ: Κοπή πίτας των χειμερινών κολυμβητών - ΦΩΤΟ ΑΧΑΪΑ - ΑΛΙΣΣΟΣ: Κοπή πίτας των χειμερινών κολυμβητών - ΦΩΤΟ

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Ο Γιώργος Α. Παπανδρέου στο Συμβούλιο της Ευρώπης

    Ο πρ. Πρωθυπουργός, Γενικός Εισηγητής για τη Δημοκρατία και...

    Πάτρα: “Εφυγε” στα 59 ο Θανάσης Πολλάτος

    ΚΗΔΕΙΑ  ΤΟΝ ΠΟΛΥΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΜΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟ ΑΝΔΡ. ΠΟΛΛΑΤΟ ΕΤΩΝ 59  ΚΗΔΕΥΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 10-9-2025...

    Ξέσπασε για την κριτική στην Εθνική ποδοσφαίρου ο Παπανικολάου: «Πρέπει να αλλάξουμε τσιπάκι σαν λαός, όχι στην τοξικότητα»

    Η Εθνική τα κατάφερε και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Eurobasket, νικώντας τη Λιθουανία με...