ΑΧΑΪΑ: Ασφάλεια παντού, η οδηγία του Γενικού

    Ημερομηνία:

    Στην Ηλεία βρέθηκε προχθές ο Γενικός Περιφερειακός Διευθυντής Δυτικής Ελλάδας, υποστράτηγος Ανδρέας Τσαπικούνης όπου είχε μπαράζ υπηρεσιακών συσκέψεων με τους διευθυντές και τους αξιωματικούς της περιοχής δίνοντας σαφείς κατευθύνσεις ενόψει της θερινής περιόδου.

    Φλίγκος

    Ο κ. Τσαπικούνης, σύμφωνα με πληροφορίες, κάλεσε τους ένστολους να δώσουν τη δική τους μάχη για την εμπέδωση του αισθήματος ασφαλείας των πολιτών στην Ηλεία, η οποία προσελκύει μεγάλο αριθμό τουριστών κατά την καλοκαιρινή περίοδο, ενώ αναφέρθηκε στο δόγμα της πολιτικής και φυσικής ηγεσίας για την θωράκιση των ευάλωτων κοινωνικών ομάδων, όπως πάταξη ενδοοικογενειακής βίας, ανήλικης παραβατικότητας, καταπολέμηση της βαριάς αλλά και της μικροεγκληματικότητας, πάταξη των τροχαίων ατυχημάτων και ελέγχους παντού, ακόμα και στις παραλίες με συντεταγμένο τρόπο προς όφελος του κοινωνικού συνόλου.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Συμμετέχει στην απεργία το flamis.gr

    Το flamis.gr, συμμετέχει στην απεργία που έχουν κηρύξει όλες...

    3.000-5.000 Ελληνίδες, Ελληνες και ζευγάρια στο Only Fans – ΠΟΣΑ ΒΓΑΖΟΥΝ – ΦΩΤΟ

    Λένε πως για κάθε λογαριασμό του OnlyFans που βγάζει εκατομμύρια -ή...

    ΠΑΤΡΑ: Η ομάδα του Ανδρέα Ηλιάδη ακολουθεί επιθετική θεραπεία! Η μάχη για να σωθούν τα 2 παιδιά! Οι προσευχές όλων – ΒΙΝΤΕΟ

    Διασωληνωμένα και σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύονται στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο...

    ΠΑΤΡΑ: Ολόκληρο οπλοστάσιο είχε στην Καλόγρια!

    Σε... εργαστήριο παρασκευής και πώλησης τροποποιημένων και μη όπλων...