ΑΧΑΪΑ: Αθωώθηκε η 43χρονη που εκβίαζε δύο άνδρες για βιασμό! Εστω και αν συνελήφθη με προσημειωμένα

    Ημερομηνία:

    Αθώα έκρινε το Δικαστήριο της Πάτρας την 43χρονη γυναίκα που είχε συλληφθεί με προσημειωμένα χαρτονομίσματα μετά από καταγγελία δύο ανδρών για εκβίαση καθώς τους απειλούσε πως θα τους καταγγείλλει για βιασμό. Ηδη είχε σχηματιστεί δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για εκβίαση σε βάρος της  γυναίκας!

    Το απόγευμα του Σαββάτου 18/05/2024, η 43χρονη συναντήθηκε κατόπιν προκαθορισμένου ραντεβού με τη σύντροφο του ενός εκ των κατηγορουμένων σε καφετέρια στην Ακράτα, με τη δέσμευση πως όταν θα λάμβανε τα χρήματα θα απέσυρε την καταγγελία βιασμού που είχε υποβάλλει σε βάρος τους.

    Φλίγκος
    GLEARNET

    Αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Ακράτας, με τη συνδρομή της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος του Τμήματος Ασφάλειας Αιγιάλειας επενέβησαν και τη συνέλαβαν, καθώς σε σωματική έρευνα βρήκαν στην κατοχή της και κατέσχεσαν το προσημειωμένο χρηματικό ποσό.

    Η 43χρονη χθες Δευτέρα 20/05/2024, παραπέφθηκε να δικαστεί στο αυτόφωρο Τριμελές πλημμελειοδικείο Καλαβρύτων, όπου και αθώωθηκε.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Κυριάκος Μητσοτάκης: Συνέντευξη στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ANT1 και τον Νίκο Χατζηνικολάου την Τετάρτη

    Ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, θα παραχωρήσει την Τετάρτη (17/9) συνέντευξη...

    Τέλος οι παλιές ταυτότητες το 2026 – Τι αλλάζει για ταξίδια στην Ε.Ε.

    Οι παλιές αστυνομικές ταυτότητες, που βασίζονται σε προδιαγραφές της δεκαετίας του...

    Κοτόπουλο piccata με σάλτσα λεμονιού και κάππαρης – Απλό και πεντανόστιμο, έτοιμο σε 25′

    Το κοτόπουλο piccata είναι μια κλασική ιταλοαμερικάνικη συνταγή με σάλτσα λεμονιού, βουτύρου...

    Ο Μαρκ Άλμοντ έρχεται στην Αθήνα για δύο συναυλίες

    Ένας καλλιτέχνης που μάς έχει χαρίσει αγαπημένα τραγούδια, μεταξύ...