ΑΧΑΪΑ: Χωρίς ρεύμα δέκα χωριά λόγω χιονιά! Υποφέρουν οι κάτοικοι

    Ημερομηνία:

    Δραματική ήταν η περασμένη νύχτα για τους κατοίκους 10 χωριών και οικισμών της ορεινής Αχαΐας, καθώς δεν είχαν τη δυνατότητα να ζεσταθούν.

    Το ρεύμα είχε κοπεί μεταξύ άλλων στα χωριά της ανατολικής Αιγιάλειας Ζαρούχλα, Περιστέρα, Αγία Βαρβάρα, Αγρίδι , καθώς στοβ κέντρό δρόμο λόγω του σφοδρού κύματος κακοκαιρίας είχε πέσει κολώνα ηλεκτροφωτισμού.

    ICECAP

    Παρά τις προσπάθειες των συνεργείων της ΔΕΔΔΗΕ δεν κατάφεραν από χθες το πρωΐ που προκλήθηκε το πρόβλημα να προσεγγίσουν την περιοχή.

    Ο όγκος του χιονιού, που έφθανε και τα 80 εκατοστά, δημιουργούσε αντίξοοες συνθήκες και ήταν αδύνατον να κινηθεί το όχημα που μετέφερε υλικό για αποκατάσταση της ζημιάς.

    Σήμερα από νωρίς το πρωΐ θα επικχειρηθεί εκ νέου τα συνεργεία να φθάσουν στα χωριά που οι εκατοντάδες κάτοικοί τους πέρασαν το βράδυ με θερμοκρασίες κάτω από το μηδέν.

    Φλίγκος

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΠΑΤΡΑ: Αδιάβατα είναι τα πεζοδρόμια της Γερμανού

    Αδιάβατα είναι τα πεζοδρόμια της Γερμανού σε πολλά σημεία...

    ΠΑΤΡΑ -Κοινωνικό Παντοπωλείο: Πάνω από 2.500 άτομα πήραν τρόφιμα τις ημέρες του Πάσχα

    Χίλιες περίπου οικογένειες πήραν τρόφιμα από το Κοινωνικό Παντοπωλείο...

    ΠΑΤΡΑ: Η εξομολόγηση του Αγγελου Ανδριόπουλου

    Για τις οικονομικές δυσκολίες και τις θυσίες που έκανε...

    Χρύσα Καρούση: Ανερχόμενο ταλέντο

    Από τις απόφοιτες της Δραματικής Σχολής του ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας,...