ΑΧΑΪΑ: δείτε τα σημερινά κρούσματα

    Ημερομηνία:

    Για ακόμη μια ημέρα, αλματώδης ήταν η αύξηση της «μαύρης λίστας» των ασθενών που υποκύπτουν λόγω επιπλοκών του κορονοϊού στην Ελλάδα, ενώ παραμένει σε υψηλά επίπεδα ο αριθμός των ασθενών που νοσηλεύονται διασωληνωμένοι στις ΜΕΘ.

    Ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε το απόγευμα της Δευτέρας 2.126 νέα κρούσματα κορονοϊού. Από το σύνολο των 2.126 νέων κρουσμάτων του νέου ιού στη χώρα 18 είναι εισαγόμενα εκ των οποίων 11 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας.

    Στην Αττική τα νέα κρούσματα ήταν 369, ενώ στην Θεσσαλονίκη παρέμειναν σε αυξημένα επίπεδα, καθώς καταγράφηκαν ακόμη 341 μολύνσεις από τον κορονοϊό.

    Φλίγκος

    Στην Λάρισα εντοπίστηκαν 102 νέα κρούσματα και στην Αχαΐα 56 νέες μολύνσεις. Στην Πέλλα επιβεβαιώθηκαν ακόμη 64 νέα κρούσματα, στην Ξάνθη 54 νέα κρούσματα, ενώ στην Πιερία και στην Ρόδο από ακόμη 50 φορείς του κορονοϊού.

    Η γεωγραφική κατανομή των νέων κρουσμάτων ανά Περιφερειακή Ενότητα:

    GLEARNET

    Κορονοϊός - κρούσματα - χάρτης

    Κορονοϊός - κρούσματα - χάρτης

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Δριμεία επίθεση από την Ντόχα: Ο Αλ Θάνι καλεί τη διεθνή κοινότητα να πάψει τα «δύο μέτρα και σταθμά»

    Έντονες διπλωματικές αναταράξεις προκαλεί η δήλωση του πρωθυπουργού του...

    Η Τεχνητή Νοημοσύνη μετασχηματίζει και τον χρηματοπιστωτικό τομέα: 83% των ευρωπαϊκών τραπεζών ήδη τη χρησιμοποιούν

    Η Τεχνητή Νοημοσύνη (ΤΝ) μετασχηματίζει πλήθος οικονομικών τομέων, συμπεριλαμβανομένου του χρηματοπιστωτικού τομέα,...

    “Μάγεψε” η 91η Ιππική Έκθεση Ανδραβίδας – φωτό

    Η Ιππική Έκθεση Ανδραβίδας γιόρτασε τα 91 της χρόνια...

    Μπαλαρίνες από τον Ολυμπο, μα τον… Ζeus της Αννας-Μαρίας

    Στην Αθήνα βρίσκεται και πάλι ο Παύλος ντε Γκρες -αυτή τη φορά μόνος-,...