ΑΧΑΪΑ: δείτε τα σημερινά κρούσματα

    Ημερομηνία:

    Για ακόμη μια ημέρα, αλματώδης ήταν η αύξηση της «μαύρης λίστας» των ασθενών που υποκύπτουν λόγω επιπλοκών του κορονοϊού στην Ελλάδα, ενώ παραμένει σε υψηλά επίπεδα ο αριθμός των ασθενών που νοσηλεύονται διασωληνωμένοι στις ΜΕΘ.

    Ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε το απόγευμα της Δευτέρας 2.126 νέα κρούσματα κορονοϊού. Από το σύνολο των 2.126 νέων κρουσμάτων του νέου ιού στη χώρα 18 είναι εισαγόμενα εκ των οποίων 11 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας.

    Στην Αττική τα νέα κρούσματα ήταν 369, ενώ στην Θεσσαλονίκη παρέμειναν σε αυξημένα επίπεδα, καθώς καταγράφηκαν ακόμη 341 μολύνσεις από τον κορονοϊό.

    GLEARNET

    Στην Λάρισα εντοπίστηκαν 102 νέα κρούσματα και στην Αχαΐα 56 νέες μολύνσεις. Στην Πέλλα επιβεβαιώθηκαν ακόμη 64 νέα κρούσματα, στην Ξάνθη 54 νέα κρούσματα, ενώ στην Πιερία και στην Ρόδο από ακόμη 50 φορείς του κορονοϊού.

    Η γεωγραφική κατανομή των νέων κρουσμάτων ανά Περιφερειακή Ενότητα:

    Κορονοϊός - κρούσματα - χάρτης

    Κορονοϊός - κρούσματα - χάρτης

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Οι φωτογραφίες της Κίμπερλι Γκίλφοϊλ από το γκαλά της Ελληνικής Πρωτοβουλίας στο Λονδίνο

    Η πρεσβευτής των ΗΠΑ στην Ελλάδα Κίμπερλι Γκίλφοϊλ ανέβασε φωτογραφίες στον...

    Πάτρα: Σήμερα η δίκη για τον θάνατο της 27χρονης

    Σήμερα Πέμπτη 16 Οκτωβρίου αναμένεται να συνεχιστεί η δίκη...

    Πάτρα: Παρουσιάζεται η ποιητική συλλογή «Αφοδράριστη γραφή» της Πηνελόπης Αλιβιζάτου

    Τη Δευτέρα 20 Οκτώβρη, στις 8.00 μμ. θα παρουσιαστεί...