ΑΧΑΪΑ: Είχαν βάλει στο… μάτι οικίες μέχρι και ταξί

    Ημερομηνία:

    Από τους αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Αιγιαλείας, σχηματίσθηκε δικογραφία για διάπραξη κλοπών και φθορά ξένης ιδιοκτησίας κατά συναυτουργία, σε βάρος ενός ημεδαπού άνδρα και τεσσάρων συνεργών του που αναζητούνται.

    Από την έρευνα των αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Αιγιαλείας προέκυψε ότι οι κατηγορούμενοι στις 22 και 25 Ιουνίου 2022, στον Πλάτανο και στο Διακοπτό Αιγιαλείας, διέπραξαν δύο κλοπές, σε οικία και σε σταθμευμένο όχημα (ταξί) αφαιρώντας κοσμήματα και χρήματα συνολικής αξίας 1.560 ευρώ, καθώς και χρεωστικές και πιστωτικές κάρτες.

    Το αυτοκίνητο που χρησιμοποίησαν οι κατηγορούμενοι για την διαφυγή τους είχε εντοπιστεί φέτος τον Ιούλιο, στα Σελιανίτικα, από τους αστυνομικούς της ΟΠΚΕ του Τμήματος Ασφάλειας Αιγιαλείας και κατασχέθηκε.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Πώς βγήκε το τραγούδι ο Γιάννης ο φονιάς παιδί μιας Πατρινιάς – Η αληθινή ιστορία

    «Καλοκαίρι του '74 φτάνω στην Αθήνα. Ψάχνω για δουλειά. Ανεβαίνοντας...

    Έξυπνα ρολόγια: Το μέλλον της υγείας και η αμηχανία των γιατρών

    ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: https://ygeiasthemata.gr/%ce%ad%ce%be%cf%85%cf%80%ce%bd%ce%b1-%cf%81%ce%bf%ce%bb%cf%8c%ce%b3%ce%b9%ce%b1-%cf%84%ce%bf-%ce%bc%ce%ad%ce%bb%ce%bb%ce%bf%ce%bd-%cf%84%ce%b7%cf%82-%cf%85%ce%b3%ce%b5%ce%af%ce%b1%cf%82-%ce%ba%ce%b1/

    Βουλή: Δεν αποκλείουν αιφνιδιασμό με τον εκλογικό νόμο

    Καμπανάκια χτυπούν στην αντιπολίτευση με αφορμή τη συζήτηση που...