ΑΧΑΪΑ: Επιτυχημένη η 1η Ποδηλατική Ανάβαση Καλεντζίου

    Ημερομηνία:

    Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η 1η Ποδηλατική Ανάβαση Καλεντζίου που διοργάνωσε ο ΠΟΠ. Οι αθλητές απόλαυσαν την υπέροχη διαδρομή στα βουνά της Αχαΐας ξεκινώντας από τη τεχνητή λίμνη Αστερίου και τερμάτισαν στο γραφικό χωριό Καλέντζι.

    Οι απονομές έγιναν στη πλατεία δίπλα στο άγαλμα του Ανδρέα Παπανδρέου και τις βραβεύσεις έκαναν ο Δήμαρχος Ερυμάνθου κ. Μπάρης, ο πρόεδρος της Ελληνική Ομοσπονδία Ποδηλασίας – Hellenic Cycling Federation, Βασίλης Διαμαντόπουλος και ο πρόεδρος του Ποδηλατικού Ομίλου Πατρών, Σπύρος Πολίτης.

    Στον αγώνα συμμετείχε ο τεράστιος πατρινός αθλητής της ποδηλασίας, Κανέλλος Κανελλόπουλος ο οποίος ήταν ο νικητής της κατηγορίας Μάστερς Γ.
    Αποτελέσματα γενικής κατάταξης
    1ος Εμιλιάνο Βίλλα
    2ος Αλέξανδρος Πολυδερόπουλος
    3ος Γιάννης Βαρώτσος
    4ο Σταύρος Κανελλόπουλος
    5ος Απόστολος Τέκος
    6ος Ανδρέας Κατώπης
    «Θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές και σε όλες τις ομάδες που μας τίμησαν με την παρουσία τους. Ευχαριστούμε τον Δήμο Ερυμάνθου τους κατοίκους και την τοπική κοινότητα για την εξαιρετική φιλοξενία. Τέλος ευχαριστούμε την Ελληνική Αστυνομία για την πολύτιμη βοήθεια και τους χορηγούς μας για την υποστήριξη του αγώνα!
    Δωροθέτης του αγώνα ήταν η εταιρία UpCycle – Fit&Shape Greece», αναφέρει η ανακοίνωση του ΠΟΠ.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Mochi: Πώς φτιάχνεται το ιαπωνικό γλυκό που κάνει θραύση

    Το mochi (προφέρεται «μότσι») δεν μοιάζει σχεδόν με καμία λιχουδιά από...

    Κατώτατος μισθός: Ο χάρτης με τους υψηλότερους και τους χαμηλότερους σε όλη την Ευρώπη – Η θέση της Ελλάδας (γραφήματα)

    Τη λίστα των ευρωπαϊκών πρωτευουσών μέσα ωρομίσθια καθώς και την πορεία...

    Αυτό είναι το πιο άπιστο ζώδιο από όλα

    Ηαπιστία είναι ένα από τα πιο αμφιλεγόμενα θέματα στις ανθρώπινες...

    Φωκίων Ζαΐμης: Σε πλήρη ετοιμότητα η Πολιτική Προστασία για αντιμετώπιση πυρκαγιών

    Στο Περιφερειακό Επιχειρησιακό Κέντρο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας στην Πάτρα...