ΑΧΑΪΑ: Ερχεται το πρώτο τσάρτερ στον Αραξο

    Ημερομηνία:

    Νωρίτερα από κάθε άλλη χρονιά καλωσορίζει φέτος ο Κρατικός Αερολιμένας του Αράξου τη νέα τουριστική σεζόν, καθώς μεθαύριο Τετάρτη καταφθάνει η πρώτη τουριστική πτήση τσάρτερ από την Λιλ της Γαλλίας, με 180 επιβάτες. Με την πτήση αυτή εγκαινιάζεται και μια νέα συνεργασία με την αεροπορική εταιρεία Volotea, η οποία θα πραγματοποιεί πλέον πτήσεις σε εβδομαδιαία βάση από και προς Άραξο.

    Μόνο για τον Απρίλιο, η εταιρεία έχει προγραμματίσει 4 πτήσεις από Λιλ και Ναντ, μεταφέροντας περίπου 700 τουρίστες. Το πλήρες πρόγραμμα πτήσεων ξεκινά τον Μάιο από γνωστούς τουριστικούς προορισμούς (όλες τις χώρες της Κεντρικής Ευρώπης και τις Κάτω Χώρες), ενώ και φέτος αναμένεται, κατά πάσα πιθανότητα, και η προσθήκη του Ισραήλ.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Το ροζ σκάνδαλο που κατέληξε σε κλινική – Η ξανθιά της Περιφέρειας, ο βιομήχανος και το κάταγμα στο πέος

    ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: https://toloukoumi.gr/%cf%84%ce%bf-%cf%81%ce%bf%ce%b6-%cf%83%ce%ba%ce%ac%ce%bd%ce%b4%ce%b1%ce%bb%ce%bf-%cf%80%ce%bf%cf%85-%ce%ba%ce%b1%cf%84%ce%ad%ce%bb%ce%b7%ce%be%ce%b5-%cf%83%ce%b5-%ce%ba%ce%bb%ce%b9%ce%bd%ce%b9%ce%ba/

    Αγκαλιά στις διακοπές μετά την πρόταση γάμου – ΦΩΤΟ

    Πριν από λίγο καιρό ο επιχειρηματίας έκανε πρόταση γάμου...

    Συγκλονιστικό! – Φυσικοί ανατρέπουν όσα γνωρίζουμε για το Σύμπαν και απαντούν σε ερωτήματα – γρίφους!

    Φυσικοί ανατρέπουν όσα γνωρίζουμε για το Σύμπαν ξεκινώντας από...

    Γερμανία: Στόχος των Γκρίζων Λύκων οι νέοι

    Οι Γκρίζοι Λύκοι είναι μια από τις μεγαλύτερες ακροδεξιές οργανώσεις στη Γερμανία με...