ΑΧΑΪΑ: Έσκαβαν στο υπόγειο και βρήκαν σφαίρες και χειροβομβίδα

    Ημερομηνία:

    Μία απρόσμενη εξέλιξη είχαν οι εργασίες που γίνονταν σε υπόγειο σπιτιού στο Αίγιο. Κατά τη διάρκειά τους τόσο η ιδιοκτήτρια όσο και οι εργάτες “έπεσαν” πάνω σε σφαίρες και σε λειτουργική χειροβομβίδα τα οποία αποτελούν όπως προκύπτει πολεμικό υλικό.

    Πιό συγκεκριμένα, εντοπίστηκε από πολίτη χθες το απόγευμα, στο Αίγιο, καρά τη διάρκεια εργασιών σε  υπόγειο της οικίας της, ένα ξύλινο κουτί με (51) φυσίγγια πολεμικού τυφεκίου και μια λειτουργική χειροβομβίδα.

    Στο σημείο μετέβησαν αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Αιγιαλείας, ενώ ενημερώθηκε η αρμόδια στρατιωτική αρχή, για την παραλαβή του πολεμικού υλικού.

    PhysioClinic

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΕΕ: Έκτακτη σύνοδο κορυφής στις 6 Μαρτίου συγκαλεί ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Αντόνιο Κόστα

    Έκτακτη σύνοδο κορυφής των Ευρωπαίων ηγετών στις 6 Μαρτίου, με...

    Καύσιμα: Πήρε πάλι την… ανηφόρα η βενζίνη – Πού θα φτάσει

    Οπρόεδρος των Πρατηριούχων Εμπόρων Καυσίμων Αττικής, Νίκος Παπαγεωργίου μίλησε...

    Σε καρναβαλικούς ρυθμούς η Πάτρα – Τα εντυπωσιακά άρματα του καρναβαλιού (video)

    Σε εορταστικό κλίμα και με έντονη καρναβαλική ατμόσφαιρα έχει...
    Best Shop