ΑΧΑΪΑ: Λουκέτο σε δύο beach bar – Εγιναν καταγγελίες στο myCoast

    Ημερομηνία:

    Οι περισσότερες καταγγελίες μέσω της πλατφόρμας myCoast αφορούν τις περιοχές Ροδοδάφνη του δήμου Αιγιαλείας και τον Ψαθόπυργο στο δήμο Πατρέων

    Ήδη σε επίπεδο Αχαΐας έχουμε και τα πρώτα δύο «λουκέτα» σε επιχειρήσεις που είχαν προβεί σε αυθαίρετη κατάληψη αιγιαλού, μία στο Μονοδένδρι στην Πάτρα και μία στην Άκολη Αιγίου.

    GLEARNET

    Η Κτηματική  λόγω της έλλειψης προσωπικού, πριν από λίγα 24ωρα, «χτύπησε το καμπανάκι» στους δημάρχους Πατρέων, Κ. Πελετίδη, Αιγιαλείας, ∆. Καλογερόπουλο και ∆υτικής Αχαΐας, Γ. Αλεξόπουλο, υπενθυμίζοντας τις υποχρεώσεις που απορρέουν βάσει του νόμου.

    «Η υπηρεσία δεν μπορεί να επιληφθεί καταγγελιών σε μη εργάσιμες μέρες και ώρες. ∆εν θέλουμε να χαθεί αυτή η εικόνα συμμόρφωσης που επικρατούσε κατά το πρώτο διάστημα γι’ αυτό θα πρέπει να ενεργοποιηθούμε συνολικά ως κρατικοί φορείς. Τα πρωινά και καθημερινές πλην Σαββατοκύριακων και αργιών, οι πιο πολλές επιχειρήσεις δεν βγάζουν τραπεζοκαθίσματα.

    Ξεκινάμε πλέον και τους ελέγχους και τα Σαββατοκύριακα, απαιτείται όμως και η συνδρομή των δήμων που έχουν ελεγκτική αρμοδιότητα και μπορούν να διαβιβάζουν τις εκθέσεις τους στην Κτηματική η οποία επιλαμβάνεται για την τελική συμμόρφωση των επιχειρήσεων» αναφέρει ο κ. Κακούνης.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Πατάτες βραστές έτοιμες στον μισό χρόνο

    Μας αρέσει οποιαδήποτε τεχνική μας επιτρέπει να ετοιμάζουμε το...

    Φ. Ζαΐμης: Σύσκεψη με στελέχη του Αστικού ΚΤΕΛ – «Μείζονος σημασίας το θέμα της μεταφοράς μαθητών και φοιτητών»

    Ψηλά στην ατζέντα του Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Αχαΐας Φωκίωνα Ζαΐμη...

    Ελευθερία κίνησης πολιτών: Πάνω από 700 παραβάσεις τον Σεπτέμβριο στη Δυτική Ελλάδα

    Η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Ελλάδας δημοσιεύει συνολικά στοιχεία που...

    Ιαπωνία: Οι σπάνιες άσπρες φράουλες που πωλούνται δέκα δολάρια η καθεμία – ΦΩΤΟ

    Οι άσπρες φράουλες μπορεί να ακούγονται παράξενα για τους περισσότερους από...