ΑΧΑΪΑ: Με κορονοϊό 4 αδέλφια στο ίδιο σχολείο!

    Ημερομηνία:

    Δυναμική εμφάνιση έχουν κάνει κρούσματα κορωνοϊού και σε σχολεία του Δήμου Ερυμάνθου. Σύμφωνα με πληροφορίες  σε  σχολείο της Τριταίας, του Δήμου Ερυμάνθου, νοσούν τέσσερα παιδιά που είναι αδέλφια,  με τους υπόλοιπους μαθητές του σχολείου να έχουν πάει από χθες για τεστ προκειμένου να διαπιστωθεί αν έχει υπάρξει διασπορά. Μέχρι στιγμής σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες δεν έχει προκύψει, προς το παρόν τουλάχιστον, άλλο κρούσμα.

    Πέρα από αυτό, ένα κρούσμα υπήρχε την προηγούμενη εβδομάδα στο σχολείο της Χαλανδρίτσας, ενώ ένα ακόμη εντοπίστηκε  στο Φαραί. Θετικό είναι ότι έχει αποφευχθεί, όπως φαίνεται μεγάλη διασπορά και όλα τα σχολεία του Δήμου παραμένουν ανοιχτά. Ωστόσο υπάρχουν συμπεριφορές που προκαλούν έντονο προβληματισμό στην τοπική κοινωνία, και όχι μόνο και προκαλούν αντιδράσεις.

    Υπάρχει ακόμα και περίπτωση μαθητή που είχε έρθει σε επαφή με κρούσματα από το οικογενειακό του περιβάλλον την Παρασκευή και πήγε κανονικά στο σχολείο τη Δευτέρα.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Η Ευρώπη ετοιμάζεται ολοταχώς για πόλεμο

    Ο «γρίφος» του νέου προϋπολογισμού της Ευρωπαϊκής Ένωσης, για την επταετία...

    «Έχω δοκιμάσει τα πάντα, αλλά ποτέ δεν έχω έρθει σε οργασμό»

    Το να καταφέρει μία γυναίκα να φτάσει σε οργασμό δεν είναι...

    Το σπιράλ στα θερινά ΚΔΑΠ του Δήμου Πατρέων – ΦΩΤΟ

      Στις γιορτές λήξης σε Πλαζ και Ροΐτικα ο Πέτρος...