ΑΧΑΪΑ: Μέχρι και Τούρκοι διεκδικούν τον “Καλλιμάνη” στο Αίγιο! ΔΕΙΤΕ ΠΟΙΟΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ

    Ημερομηνία:

    Φως στην άκρη του τούνελ διαφαίνεται για την αιγιώτικη βιομηχανία κατεψυγμένων αλιευμάτων «Καλλιμάνης», η οποία τα τελευταία τέσσερα χρόνια έχει περιέλθει σε σοβαρό αδιέξοδο, λόγω των ανοικτών οφειλών της προς τον τραπεζικό τομέα.
    Διασταυρωμένες πληροφορίες της «Π», αναφέρουν ότι τέσσερις υποψήφιοι επενδυτές, έχουν εκδηλώσει προς τις πιστώτριες τράπεζες, ένθερμο ενδιαφέρον για τη διάσωση της γνωστής βιομηχανίας τροφίμων.
    GLEARNET
    Συγκεκριμένα, το εκ Βουλγαρίας φαντ «Impala», του επιχειρηματία Δημήτρη Βιντζηλαίου που απέκτησε πρόσφατα την Creta Farms, η τουρκική «Dardanel» με το νεαρό CEO Μεχμέτ Ονέν, το επενδυτικό φαντ «SME Remedium Cap» του πρώην προέδρου της Eurobank Νίκου Καραμούζη και ένα επενδυτικό σχήμα από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, φέρονται ως οι «μνηστήρες» που διαγκωνίζονται για την εταιρεία κατεψυγμένων αλιευμάτων «Καλλιμάνης».
    Τον τελευταίο λόγο ωστόσο, για το τι μέλλει γενέσθαι και ποιον εκ των τεσσάρων επενδυτών θα προκρίνουν, για να αναλάβει την τύχη της εταιρείας και την εξυγίανση της, έχουν οι πιστώτριες τράπεζες.

    Πελοπόννησος

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Προοπτική για τζίρο € 3,4 δισ. σε πληροφορική και κυβερνοασφάλεια στην Ελλάδα έως το 2029

    Αυξάνουν ταχύτητες πληροφορική και κυβερνοασφάλεια στην Ελλάδα για τα επόμενα χρόνια, όπως προκύπτει...

    Ανοίγει νέο κατάστημα γνωστής αλυσίδας στην Πάτρα με σάντουιτς… 30 εκατοστών! Που θα ανοίξει

    ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: https://toloukoumi.gr/%cf%80%ce%b1%cf%84%cf%81%ce%b9%ce%bd%cf%8c%cf%82-%ce%b5%cf%80%ce%b9%cf%87%ce%b5%ce%b9%cf%81%ce%b7%ce%bc%ce%b1%cf%84%ce%af%ce%b1%cf%82-%cf%86%ce%ad%cf%81%ce%bd%ce%b5%ce%b9-%cf%84%ce%bf-jackaroo-%cf%80/

    «Η Γεωπολιτική της Ρωσικής Επιρροής και η στοχοποίηση της Ελλάδας»

    Δρ. Κωνσταντίνος Π. Μπαλωμένος konmpalo@gmail.com Πολιτικός Επιστήμονας – Διεθνολόγος Πρώην Γενικός Διευθυντής...