ΑΧΑΪΑ: Μπαράζ εξαπατήσεων πολιτών

    Ημερομηνία:

    Δεν έχουν τέλος οι υποθέσεις εξαπατήσεων στην Πάτρα και στην Δυτική Ελλάδα. Οι επιτήδειοι σκαρφίζονται διάφορους τρόπους για να «κερδίσουν» εύκολο χρήμα ακόμα και… χρόνο ομιλίας!

    Συγκεκριμένα, άγνωστος δράστης, σύμφωνα με την Αστυνομία, επικοινώνησε τηλεφωνικά με υπάλληλο μίνι μάρκετ στην Πάτρα και προσποιούμενος υπάλληλο εταιρείας τηλεπικοινωνιών τις απέσπασε κωδικούς από κάρτες ανανέωσης χρόνου ομιλίας, η αξία των οποίων ξεπερνά τα 1.500 ευρώ.
    Η παθούσα όταν αντελήφθη πως έπεσε στην παγίδα απατεώνα το κατήγγειλε στις Διωκτικές Αρχές. Από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών, σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος άγνωστου δράστη, ο οποίος και αναζητείται.

     

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Παραμένει το έμφραγμα στους δρόμους: 3η μέρα με μποτιλιάρισμα χιλιομέτρων στην Πάτρα

    Για 3η συνεχόμενη μέρα το κυκλοφοριακό κομφούζιο συνεχίζεται σε...

    Πατέρας τριών παιδιών ο Πατρινός οδηγός νταλίκας που σκοτώθηκε σε τροχαίο

    Πατέρας τριών παιδιών ήταν ο πατρινός οδηγός νταλίκας που σκοτώθηκε...

    Κοινή παρέμβαση Γιώργου Α. Παπανδρέου, Ανδρέα Παναγιωτόπουλου και Σίας Αναγνωστοπούλου για το θέμα της Καλογριάς

    Με πρωτοβουλία του πρώην Πρωθυπουργού και Βουλευτή Αχαΐας του...

    Royal στην Πάτρα! Τη μια μέρα Μητσοτάκης… και την άλλη Τσίπρας

    Ο Πολυχώρος Royal είναι ψηλά στη λίστα για εκδηλώσεις στην Πάτρα. Έχει...