ΑΧΑΪΑ – ΜΥΣΤΗΡΙΟ: Εριξαν δύο μολότοφ στην είσοδο πολυκατοικίας – Ποιος έμενε εκεί;

    Ημερομηνία:

    Μυστήριο αποτελεί για τις τοπικές αστυνομικές αρχές η επίθεση με μολότοφ που δέχθηκε πολυκατοικία σε κεντρικό σημείο του Αιγίου τα ξημερώματα της Τετάρτης.

    GLEARNET

    Ειδικότερα, όπως σημειώνει το filodimos.gr, ένοικος αντιλήφθηκε τα ξημερώματα ότι άγνωστοι είχαν ρίξει αυτοσχέδια μολότοφ μέσα στον κεντρικό διάδρομο της εισόδου της πολυκατοικίας, σπάζοντας το τζάμι της εξωτερικής πόρτας και προκαλώντας φθορές από φωτιά και καπνό στους διαδρόμους ισογείου και πρώτου ορόφου.

    Προφανώς η φωτιά δεν ήταν πολύ μεγάλη και έσβησε μόνη της, όπως λένε ένοικοι της πολυκατοικίας. Κλήθηκε η Αστυνομία η οποία πραγματοποιεί έρευνα για το περίεργο αυτό περιστατικό, αναζητώντας αν κάποιος από τους ενοίκους έχει κάποιες διαμάχες με τους αγνώστους ή αν πρόκειται για τυχαία επίθεση. Ευτυχώς από τη ρίψη της βόμβας δεν τραυματίστηκε κανείς, αφού κανείς και από τους ενοίκους δεν αντιλήφθηκε το παραμικρό.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    O κήπος του «θανάτου» – Ενα από τα πιο επικίνδυνα μέρη του πλανήτη – Δείτε πού βρίσκεται

    Ένα από τα πιο επικίνδυνα μέρη του πλανήτη βρίσκεται...

    Ο σίγουρος τρόπος να βελτιώσετε τη λίμπιντο, τη στύση και τη συχνότητα των επαφών

    Όλο και περισσότερες είναι οι έρευνες που αναζητούν τους...

    Γιατί οι παχουλοί άντρες είναι καλύτεροι εραστές από τους γραμμωμένους;

    Γιατί οι παχουλοί άντρες είναι καλύτεροι εραστές; Τούρκοι επιστήμονες...