ΑΧΑΪΑ: Νίκος Μοίραλης για εκλογές: Μπροστά μας τα καλύτερα

    Ημερομηνία:

    Σε ανάρτηση του ο γενικός γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής Αχαΐας ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ Αχαΐας  αναφέρει τα εξής για τα αποτελέσματα  στις δημοτικές και στις περιφερειακές εκλογές.

    «Δώσαμε μια αξιοπρεπή μάχη στην Πάτρα και στην Περιφερεια για να υπερασπιστούμε τις αρχές και τις αξίες μας.

    Επιλέξαμε νέους, άφθαρτους ανθρώπους , καταξιωμένους, πρόσωπα της καθημερινότητας που εργάζονται σαν κ εμάς να ηγηθούν της προσπάθειας μας.

    Ο Βασίλης στο Δήμο είναι τρίτος με 19.73 και ο Σπύρος στη περιφέρεια δεύτερος με 13.15. Δεν θα έχουμε την δυνατότητα να διεκδικήσουμε ούτε τον δημαρχιακό θωκο της τρίτης πόλης της χώρας στον δεύτερο γύρο ούτε την περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας μιας και το αποτέλεσμα είναι τελικό από χθες το βράδυ.

    Δεν μπορούμε να πανηγυρίσουμε μετά τα χθεσινά αποτελέσματα ούτε να πούμε πως τα καταφέραμε να πείσουμε τον κόσμο μας πως με το πολιτικό μας πρόγραμμα θα αλλαξουμε το τόπο μας.

    Μας περιμένει δουλειά στην αντιπολίτευση και μια πενταετία μπροστά μας με αγώνες σε καθημερινό επίπεδο για να πείσουμε τον κόσμο πως υπάρχει κι άλλος δρόμος.  Βασίλη και Σπύρο χάρηκα που δώσαμε μαζί αυτή τη μάχη & να γνωρίζετε πως παλέψαμε για σας σε όλα τα μέτωπα, σε όλα τα επίπεδα!  Μπροστά μας τα καλύτερα!!!!».

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Ο χάρτης με τις πληρωμές: Σε ποιες χώρες οι καταναλωτές αγοράζουν περισσότερο μέσα από κινητά και smartwatches

    Ο χώρος των πληρωμών αλλάζει με ταχείς ρυθμούς, καθώς οι τράπεζες...

    Ο καφές της παρηγοριάς: Πόσο έχουν ανέβει οι τιμές του από το 1985 (διάγραμμα)

    Οι τιμές του καφέ είχαν αρχίσει να ανεβαίνουν ήδη από πέρυσι,...

    Ερευνα: 60.000 άτομα κατέχουν τριπλάσιο πλούτο από το φτωχότερο μισό του πλανήτη

    Μια εξαιρετικά μικρή ομάδα της παγκόσμιας οικονομικής ελίτ συγκεντρώνει τριπλάσιο πλούτο σε...