Αχαϊα: Ο απόλυτος εξευτελισμός εργαζομένων στην εκπαίδευση! Τους άφησαν απλήρωτους 6 μήνες – βιντεο

Ημερομηνία:

«Μας χρωστάνε μισθούς έξι μηνών»

PHILOXENIA

Απλήρωτοι εδώ και έξι μήνες είναι δεκάδες εργαζόμενοι που απασχολούνταν σε ΚΔΑΠ που δραστηριοποιούνται στον ιδιωτικό τομέα στην περιοχή ευθύνης του Δήμου Δυτικής Αχαΐας.
Οι εργαζόμενοι, όπως ανέφεραν, αναγκάστηκαν να προσφύγουν στην δικαιοσύνη για να πάρουν τα δεδουλευμένα τους καθώς έχουν εισπράξει αδιαφορία από τους εργοδότες τους. Το πρωί της Τετάρτης πραγματοποίησαν συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το Δικαστικό Μέγαρο της Πάτρας, ενόψει της συζήτησης των ασφαλιστικών μέτρων που είχαν καταθέσει.
Στο πλευρό τους βρέθηκε και ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Πάτρας Δημήτρης Μαρμούτας, ο οποίος τους ανέφερε πως θα είναι στο πλευρό τους μέχρις ότου δικαιωθούν.

Αχαϊα: Ο απόλυτος εξευτελισμός εργαζομένων στην εκπαίδευση! Τους άφησαν απλήρωτους 6 μήνες - βιντεο Αχαϊα: Ο απόλυτος εξευτελισμός εργαζομένων στην εκπαίδευση! Τους άφησαν απλήρωτους 6 μήνες - βιντεο

Κοινοποίηση:

Τελευταία Νέα

Κοινοποίηση:

Περισσότερα Άρθρα
Σχετικα

Καλαμάτα: «Καρτέρι» στην 25χρονη πρώην σύντροφό του – Την πυροβόλησε δύο φορές

Από τύχη δεν σημειώθηκε νέα γυναικοκτονία σήμερα το πρωί,...

Ξεκίνησε το έργο ανακατασκευής της πλατείας Ελευθερίας στα Προσφυγικά

Ξεκίνησε το έργο ανακατασκευής της πλατείας Ελευθερίας στα Προσφυγικά...

Καλαβρυτινός επιχειρηματίας… μηνύει τον Δήμαρχο Καλαβρύτων! «ΔΕΝ ΕΚΛΕΙΣΕ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟΥ ΠΑΤΡΩΝ»

Εξώδικο στον Δήμαρχο Καλαβρύτων Θανάση Παπαδόπουλο απέστειλε μέσω δικηγόρου...