ΑΧΑΪΑ: Που θα γίνουν αύριο δωρεάν rapid tests

    Ημερομηνία:

    Με σταθερούς ρυθμούς συνεχίζεται η διενέργεια δειγματοληπτικών ελέγχων προς το ευρύ κοινό  εκ μέρους της 6η ΥΠΕ, σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ.

    Για αύριο  Τετάρτη 13 Απριλίου προγραμματίζονται δειγματοληπτικοί έλεγχοι στο Επιμελητήριο Αχαΐας (κατά το διευρυμένο ωράριο 8:15 ως τις 20:15) και στο οίκημα «ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΜΑΝΑΣ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΟΥ»,  του Κέντρου Υγείας Αιγίου (κατά τις ώρες 08:30 με 15:00) και στον κεντρικό διάδρομο του πρώην ΤΕΙ Πατρών (κατά τις ώρες 09:00 με 15:00)   για το ευρύ κοινό.

    Οι δειγματοληπτικοί έλεγχοι διενεργούνται για την ανίχνευση των μη συμπτωματικών κρουσμάτων, από το επιστημονικό προσωπικό του ΕΟΔΥ με rapid tests. Ο τακτικός δειγματοληπτικός έλεγχος αποτελεί ευθύνη όλων μας.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Πάτρα: Κλειστή από 1η Αυγούστου και για ένα μήνα η Δημοτική Βιβλιοθήκη

    Σε ανακοίνωσή τονίζονται τα εξής: «Από την αντιδημαρχία Πολιτισμού...

    Γυμνοί κάτω από το σεντόνι Δεληβοριάς, Μαραβέγιας και Μόρφη για την τελευταία «Ταράτσα»

    Με έναν χιουμοριστικό και πρωτότυπο τρόπο προώθησαν τη νέα...

    Πύργος: Ανήλικη σε κατάσταση σοκ έσπασε βιτρίνα καταστήματος

    Το μεσημέρι της Πέμπτης (31/07) συνελήφθη ανήλικη σε κατάστημα...

    Συναγερμός στην Λευκάδα – Αγνοούνται δύο άτομα που έκαναν SUP

    Σε εξέλιξη βρίσκονται έρευνες στη θαλάσσια περιοχή νοτίως της Λευκάδας για τον εντοπισμό...