Αχαϊα: Που θα γίνουν δωρεάν rapid test το Σαββατοκύριακο 3,4 και την Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου

    Ημερομηνία:

    Η Διοίκηση της 6ης ΥΠΕ σε συνεργασία με τα κλιμάκια  του ΕΟΔΥ συνεχίζουν τους δειγματοληπτικούς ελέγχους στον γενικό πληθυσμό για τον περιορισμό της εξάπλωσης του νέου κορονοιού.

    Αύριο, Σάββατο 3 Δεκεμβρίου προγραμματίζονται δειγματοληπτικοί έλεγχοι στο Επιμελητήριο Αχαΐας (κατά τις ώρες 09:00 με 15:00) για το ευρύ κοινό.

    Την Κυριακή 4 Δεκεμβρίου προγραμματίζονται δειγματοληπτικοί έλεγχοι στο Επιμελητήριο Αχαΐας (κατά τις ώρες 08:00 με 20:00) για το ευρύ κοινό.

    Για τη Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου προγραμματίζονται δειγματοληπτικοί έλεγχοι στο Επιμελητήριο Αχαΐας (κατά το διευρυμένο ωράριο 8:15 με 20:15)  στο οίκημα «ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΜΑΝΑΣ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΟΥ», στο Κέντρο Υγείας Αιγίου (κατά τις ώρες 08:30 με 14:30), στην Αίθουσα Εκδηλώσεων «ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ», στον Δήμο Δυτικής Αχαΐας (κατά τις ώρες 08:30 με 14:30), στο Κέντρο Υγείας Νοτίου Τομέα (κατά τις ώρες 08:30 με 14:30),  στο Κέντρο Υγείας Βορείου  Τομέα (κατά τις ώρες 08:00 με 20:00) και στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο, επί της οδού Γ.Ρίτσου ( κατά τις ώρες 8:30 με 14:30) για το ευρύ κοινό.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Πάτρα: Αίτημα επιπλέον εισακτέων μαθητών του Δήμου στα Πανεπιστήμια ως «πυρόπληκτου»

    Το αίτημα του καθορισμού ειδικού ποσοστού επιπλέον του αριθμού...

    Η ανακοίνωση του Eurogroup μετά την εκλογή Πιερρακάκη

    Ο Κυριάκος Πιερρακάκης επιβεβαίωσε τα προγνωστικά και εξελέγη πρόεδρος...

    Πάτρα: Η ασφάλεια συνέλαβε τους 3 νταήδες της Μαιζώνος και Ρήγα Φεραίου

    Τέλος στη δράση σπείρας Ρομά, τα μέλη της οποίας...

    Καλάβρυτα: Ο Βουλευτής Επικρατείας Δ. Μάντζος εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ στην Επέτειο

    Το Προσεχές Σάββατο 13 Δεκεμβρίου είναι η επέτειος του...