ΑΧΑΪΑ: Πού θα γίνουν την Τετάρτη δωρεάν rapid tests την Τετάρτη 19 Οκτωβρίου

    Ημερομηνία:

    Με σταθερούς ρυθμούς συνεχίζεται η διενέργεια δειγματοληπτικών ελέγχων προς το ευρύ κοινό  εκ μέρους της 6η ΥΠΕ, σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ.

    Για αύριο  Τετάρτη 19 Οκτωβρίου προγραμματίζονται δειγματοληπτικοί έλεγχοι στο Επιμελητήριο Αχαΐας (κατά το διευρυμένο ωράριο 8:15 ως τις 20:15) και στο οίκημα «ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΜΑΝΑΣ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΟΥ»,  του Κέντρου Υγείας Αιγίου (κατά τις ώρες 08:30 με 14:30), στο Κέντρο Υγείας Βορείου Τομέα Πατρών (κατά τις ώρες 08:00 με 20:00), στο Κέντρο Υγείας Νοτίου Τομέα Πατρών  (κατά τις ώρες 08:30 με 14:30), στο Γ.Ν. Καλαβρύτων (κατά τις ώρες 09:00 με 14:00) και στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο, επί της οδού Γ. Ρίτσου (κατά τις ώρες 08:30 με 14:30), στην Φοιτητική Εστία του Πανεπιστημίου Πατρών (κατά τις ώρες 08:30 με 14:30) και  στο Κέντρο Υγείας Χαλανδρίτσας (κατά τις ώρες 08:30 με 14:30) για το ευρύ κοινό.

    Οι δειγματοληπτικοί έλεγχοι διενεργούνται για την ανίχνευση των μη συμπτωματικών κρουσμάτων, από το επιστημονικό προσωπικό του ΕΟΔΥ με rapid tests. Ο τακτικός δειγματοληπτικός έλεγχος αποτελεί ευθύνη όλων μας.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ: Τραυματίστηκε γυναίκα οδηγός δικύκλου – ΦΩΤΟ

    Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε  μια γυναίκα, μετά από σύγκρουση ΙΧ...

    Νέο τοπίο στα εργασιακά: 6+1 αλλαγές – Δυνατότητα 4ημερης απασχόλησης, πόσο θα πληρώνονται οι υπερωρίες

    Ανατροπές στον τρόπο οργάνωσης της εργασίας φέρνει το νέο...

    «ΟΔΟΣ ΦΡΥΝΗΣ 69»: Την Τετάρτη 30 Ιουλίου στο Θέατρο Κρήνης

    Με μία παράσταση η οποία σχοινοβατεί ανάσα στο κωμικό...

    Κ. Σβόλης: Οι τεράστιες ευθύνες της Δημοτικής Αρχής για τη βρωμιά της Πάτρας

    Σε ανακοίνωση της δημοτικής παράταξης “Πάτρα Ενωμένη-Κώστας Σβόλης” αναφέρεται:...