ΑΧΑΪΑ: Προφυλακίστηκαν για τη ληστεία στο βενζινάδικο

    Ημερομηνία:

    Στις φυλακές Κορυδαλλού οδηγούνται οι δράστες της ληστείας υπό την απειλή μαχαιριού σε βάρος υπαλλήλου πρατηρίου υγρών καυσίμων στην ΠΕΟ Πατρών-Πύργου στον Αλισσό, με λεία 4.600 ευρώ. Μετά την απολογία τους χθες, οι δύο σεσημασμένοι κατηγορούμενοι -ένας Ελληνας και ένας υπήκοος Αλβανίας- κρίθηκαν προφυλακιστέοι.

    Πριν τη ληστεία, είχαν κλέψει μοτοσικλέτα από την Αγυιά Πατρών, την οποία επιχείρησαν, να πωλήσουν στα Σαγέικα, όπου είχαν μεταβεί για την αγορά ηρωίνης. Στην επιστροφή αφαίρεσαν δεύτερο δίκυκλο, με το όποιο διέπραξαν τη ληστεία.

    Τα οχήματα βρέθηκαν εγκαταλειμμένα στην Παραλία Πατρών, με τους αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Δυτικής Αχαΐας να συλλαμβάνουν άμεσα τους δράστες στην Πάτρα.

     

     

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Η Ελλάδα vs Τουρκία: Ποιος είναι πιο ισχυρός στρατιωτικά; ΠΙΝΑΚΑΣ

    Σε επίπεδο ενεργού προσωπικού, η Τουρκία διατηρεί μια από...

    Πατρινοί ντελιβεράδες “Δαυίδ”… χτυπούν τον “Γολιάθ”

    του Αχιλλέα Ροδίτη                                                          Η ενέργεια ξεκίνησε απ’ τους δρόμους της...

    Αυτή είναι η ασφαλέστερη ευρωπαϊκή χώρα για τους οδηγούς

    Η Νορβηγία παραμένει η ασφαλέστερη ευρωπαϊκή χώρα για τους χρήστες του οδικού δικτύου, με...

    ΤΑΜΕΙΟ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΠΑΤΡΩΝ – ΑΙΓΙΟΥ: Στην Οικονομική Αστυνομία ο φάκελος της υπεξαίρεσης

    Στο μικροσκόπιο της Υποδιεύθυνσης ∆ίωξης Οικονομικών Εγκλημάτων θα τεθεί...