ΑΧΑΙΑ: “Χαράκωσε” με γυαλί την γυναίκα του… και τον άφησαν ελεύθερο

    Ημερομηνία:

    Κλειδωμένη σε χώρο του σπιτιού της με τον άνδρα της να απειλεί πως θα σπάσει την πόρτα και θα τη σκοτώσει (!), κατάφερε να καλέσει σε βοήθεια μέσω του κινητού της τηλεφώνου μια 42χρονη γυναίκα που τα ξημερώματα του Σαββάτου ήρθε αντιμέτωπη με τον εκτός ορίων 53χρονο συζύγό της.

    Η γυναίκα επικοινώνησε με φιλικό της πρόσωπο, το οποίο και ενημέρωσε το Αστυνομικό Τμήμα Αιγιαλείας. Η άμεση επέμβαση και τα αντανακλαστικά που επέδειξαν οι αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ και πληρώματος περιπολικού, απεδείχθησαν σωτήρια, βάζοντας τέλος στο μαρτύριο της έντρομης γυναίκας. Οι αστυνομικοί που μπήκαν στο σπίτι, ακινητοποίησαν και πέρασαν χειροπέδες στον δράστη ενώ βρήκαν στο μπάνιο αιμόφυρτη τη γυναίκα που είχε δεχθεί επίθεση με γυαλί(!) στο πρόσωπο.

     Το θύμα μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Αιγίου για την παροχή πρώτων βοηθειών και τη συρραφή τραυμάτων και στη συνέχεια μετέβη στο Αστυνομικό Τμήμα Αιγιαλείας, όπου και υπέβαλε μήνυση κατά του 53χρονου. Σύμφωνα με την κατάθεση της 42χρονης, δεν ήταν η πρώτη φορά που κακοποιήθηκε σωματικά από τον δράστη υποστηρίζοντας, πως ο φόβος για τη ζωή της και του παιδιού της την έκαναν επί σειρά ετών να «σιωπά».

    Σε βάρος του συλληφθέντος σχηματίσθηκε δικογραφία για ενδοοοικογενειακή βία και στο πλαίσιο του αυτοφώρου οδηγήθηκε στον εισαγγελέα, όπου ορίστηκε τακτική δικάσιμος και αφέθηκε ελεύθερος.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Η Πόπη Μαλλιωτάκη κάνει ντους με μικροσκοπικό μπικίνι

    Η Πόπη Μαλλιωτάκη δημοσίευσε νέες φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο...

    Παντρεύεται γνωστός ζεν πρεμιέ της τηλεόρασης – Ιδού το προσκλητήριο γάμου του

    Ο γνωστός ηθοποιός τα τελευταία χρόνια διατηρεί σχέση με...

    Γεράσιμος Μιχελής: Η μάχη με σοβαρή ασθένεια, η αλλαγή της εμφάνισης και η ελπίδα που δεν έσβησε ποτέ

    Ο Γεράσιμος Μιχελής έφυγε από τη ζωή σκορπίζοντας θλίψη. Μπορεί η είδηση...

    Αχαΐα: Βρέθηκαν “ξεχασμένα” φυσίγγια και όπλο

    Ένα πιστόλι και 40 φυσίγγια σε συσκευασία, βρήκε γυναίκα,...