ΑΧΑΙΑ: “Δεν είχαμε πρόθεση να εξαπατήσουμε” θα υποστηρίξει το ανδρόγυνο

    Ημερομηνία:

    Στο δικαστικό μέγαρο Πατρών θα οδηγηθεί σήμερα μετά την προθεσμία που ζήτησε και έλαβε, προκειμένου ν’απολογηθεί το ζευγάρι που συνελήφθη στο σπίτι του στο Αίγιο, από την Ασφάλεια Πατρών  για συστηματική διάπραξη απατών σε Αχαΐα και Ηλεία, με θύματα ελαιπαραγωγους και σταφιδοπαραγωγούς.

    Αρνούνται την κατηγορία κακουργηματικού χαρακτήρα και  απέδωσαν τα όσα έγιναν στις δυσκολίες που πρόεκυψαν οι οποίες δεν τους επέτρεψαν να ανταποκριθούν στις οικονομικές τους υποχρεώσεις. «Πέσαμε έξω, δεν είχαμε πρόθεση να εξαπατήσουμε κόσμο», φέρεται να είπαν στους αστυνομικούς.

    Από τον Σεπτέμβριο του 2018 μέχρι και τον Φεβρουάριο του 2019 είχαν  αποσπάσει από συνολικά 26 παραγωγούς περισσότερους από 50 τόνους ελαιολάδου και περίπου 8 τόνους σταφίδας, η αξία των οποίων μέχρι στιγμής αγγίζει τις 170.000 ευρώ. Ποσό που αναμένεται να ξεπεράσει τις 500.000 ευρώ, αφού υπάρχουν περιστατικά απάτης που ακόμα δεν έχουν καταγγελθεί στην αστυνομία. Μόνο σε μια περίπτωση ελαιοτριβείου στην Αιγιάλεια, η ζημιά ανέρχεται στις 200.000 ευρώ.

     

    Πελοπόννησος

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΤΡΑΓΩΔΙΑ: Μητέρα και κόρη έπεσαν με το αυτοκίνητό τους σε ποτάμι – Μία νεκρή

    Τραγικό θάνατο βρήκε μια γυναίκα στην Κέρκυρα, η οποία...

    ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ: Εκλεισαν την παλιά εθνική οι αγρότες της Κ. Αχαϊας

      Σε αποκλεισμό της Παλαιάς Εθνικής Οδού Πατρών – Πύργου,...

    Στην κυκλοφορία από την Πέμπτη 4.12 το σύνολο του αυτοκινητόδρομου Πατρών – Πύργου

    Αύριο τίθεται σε κυκλοφορία στο σύνολό του ο αυτοκινητόδρομος Πάτρα...

    Σύλληψη τριών Ελλήνων στη Βόρεια Μακεδονία: Εντοπίστηκαν πάνω από 200 φυσίγγια σε ελέγχους στα σύνορα

    Κρατούμενοι σε φυλακές της Βόρειας Μακεδονίας βρίσκονται από την περασμένη Παρασκευή...